- Jeg så meg i speilet og skjønte ikke hvorfor jeg vant

Ydmyke Rosie Huntington-Whiteley trodde ikke på at hun var kåret til «verdens mest sexy kvinne».

BIKINIBABE: Modell og skuespillerspire Rosie Huntington-Whiteley hadde vanskelig for å skjønne hvorfor mannebladet Maxim nylig kåret henne til verdens mest sexy kvinne... Her avbildet i en badetøyskampanje. Foto: Stella  Pictures
BIKINIBABE: Modell og skuespillerspire Rosie Huntington-Whiteley hadde vanskelig for å skjønne hvorfor mannebladet Maxim nylig kåret henne til verdens mest sexy kvinne... Her avbildet i en badetøyskampanje. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske modellen Rosie Huntington-Whiteley (24), som snart filmdebuterer i «Transformers 3», ble forrige uke kåret til verdens mest sexy kvinne av mannebladet Maxim. 

Som heite Megan Fox' arvtager i den neste «Transformers»-filmen, og en av undertøysenglene i «Victoria's Secret»-stallen, burde ikke denne førsteplassen komme som et sjokk på 24-åringen. Men den ydmyke briten hadde store problemer med å tro på seieren da hun ble oppringt av mannebladet.

- Jeg ble sjokkert da Maxim ringte meg. Da de fortalte om førsteplassen måtte jeg spørre om de hadde ringt riktig person.
 
- Og da de forsikret meg om at jeg var rette vedkommende, så jeg meg lenge og vel i speilet og tenkte «hvordan i all verden klarte du dette, jente?!» innrømmer skjønnheten overfor AccessHollywood.

En som imidlertid har hatt lettere for å akseptere tittelen er 24-åringens kjæreste, actionskuespilleren Jason Statham (43). 

- Han er veldig fornøyd. Vi er begge svært stolte og begeistret, dette er en veldig morsom tid for oss, forteller modellen og skuespilleren videre.

De to britene har vært et par siden april 2010, og den store aldersforskjellen har flere ganger vært et tema i mediene. «Verdens mest sexy kvinne» blir å se på norske kinoer i «Transformers 3» fra den 29. juni i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt med kjolen