SMILER: Etter ulykken har Abigail Clancy lært å sette mer pris på livet. Foto: WENN.com
SMILER: Etter ulykken har Abigail Clancy lært å sette mer pris på livet. Foto: WENN.comVis mer

- Jeg så livet mitt passere i revy

Nå snakker skjønnheten ut om den alvorlige ulykken...

SEHER.NO: Modellen og skjønnheten Abigail Clancy (24) var for tre år siden involvert i en alvorlig bilulykke, som i verste fall kunne drept henne. Nå snakker hun ut i et eksklusivt intervju med herremagasinet "FHM".

- Livet mitt passerte i revy. Jeg spant rundt, rullet og knuste barrierene. Det endte med at jeg havnet i motsatt kjørefelt på motorveien. Ulykken har virkelig satt livet mitt i perspektiv, sier hun til magasinet.

Clancy, som er forlovet med fotballproffen Peter Crouch, hevder hun har lært seg å sette mer pris på livet etter ulykken.

- Jeg har forstått at man skal ha det mer gøy, være glad og slutte med sytingen.

I sommer fridde Crouch til Clancy, og paret gjør seg nå klare til å gifte seg. Frieriet skal ha skjedd i solfylte Sardinia.

- Abbey var overlykkelig. Hun trengte ikke tenke over det og sa 'Ja' umiddelbart. Hun felte noen gledestårer og smeltet inn i armene hans. Det var et lykkelig, romantisk og magisk øyeblikk, fortalte en kilde til The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fridde på Syden-ferie