TILBAKE I TOPPFORM: 1500-meterløperen Ingvill Måkestad Bovim ble mamma for ett år siden, et knapt år etter at hun viste magemusklene under Bislet Games i juni 2012. Til uken inntar hun igjen Bislett stadion under Diamond League-stevnet. Foto: Stella Pictures
TILBAKE I TOPPFORM: 1500-meterløperen Ingvill Måkestad Bovim ble mamma for ett år siden, et knapt år etter at hun viste magemusklene under Bislet Games i juni 2012. Til uken inntar hun igjen Bislett stadion under Diamond League-stevnet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg så ikke ut som Fotballfrue

Løpsstjernen Ingvill Måkestad Bovim syntes ikke det var noe gøy å være gravid.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mellomdistanseløperen Ingvill Måkestad Bovim (32) fikk OL-drømmen knust i 2012 da hun pådro seg en skade i foten like før sommer-Ol i London.

Imidlertid ble det hell i uhell for løpsstjernen, som ble gravid med sønnen Ferdinand (1) få uker senere.

Noen ammetåke har ikke satt Bovim ut av spill, og til uken stiller hun til start under Bislett Games i Oslo, før hun i august er klar for EM i friidrett.

Overfor VG Helg legger hun ikke skjul på at hun er glad over å ha lagt graviditeten bak seg.

- For meg var det egentlig veldig naturlig [at kroppen forandret seg], men jeg syntes ikke det var noe gøy å være gravid. Mange sier at de aldri har følt seg bedre, men jeg har følt meg veldig mye bedre, innrømmer hun.

Ikke som Fotballfrue

- Jeg så ikke ut som Fotballfrue... Jeg hadde lagt på meg 15-16 kilo, jeg så ikke ut som meg selv en gang rett etter fødselen, forteller 32-åringen til VG Helg, og henviser til blogger Caroline Berg Eriksen (27), kjent under blogg-navnet «Fotballfrue» (ekstern lenke, journ.anm.).

AVSLAPPET: 32-åringen, her under Bislett Games i 2012, mener de ekstra kiloene etter svangerskapet kom godt med - tross alt. Foto: Stella Pictures
AVSLAPPET: 32-åringen, her under Bislett Games i 2012, mener de ekstra kiloene etter svangerskapet kom godt med - tross alt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Berg Eriksen skapte furore da hun la ut et oppsiktsvekkende bilde av magen sin fire dager etter å ha født datteren Nelia (6 mnd.) .

- Det var ikke mitt mål heller. Jeg var veldig fornøyd med å ha noen kilo ekstra da jeg begynte å trene hardt og samtidig fullammet Ferdinand. Jeg har aldri spist så mye, men heller aldri gått så fort ned i vekt, understreker Ingvill Måkestad Bovim overfor avismagasinet.

Årets Bislett Games vises på NRK1 onsdag 11. juni klokken 19.45.

LES OGSÅ: Slik burde du trene magen etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer