SJOKK OG TÅRER: Flere av deltagerne ble sinna og noen begynte å gråte da det ble klart at Øystein måtte hjem fra "Paradise Hotel" tirsdag.  Foto: TV3
SJOKK OG TÅRER: Flere av deltagerne ble sinna og noen begynte å gråte da det ble klart at Øystein måtte hjem fra "Paradise Hotel" tirsdag. Foto: TV3Vis mer

- Jeg så ikke den komme

Hadde vært enklere om Iris var der, sier Paradise-Øystein.

SEHER.NO: I tirsdagens episode av "Paradise Hotel" på TV3 var det nok en gang duket for stor dramatikk, da Øystein Wanoa (22), til de andre deltagernes store overraskelse, endte med å måtte pakke kofferten og reise hjem.

Mandag sjekket to nye deltagere, Kjetil Aasehim (29) og Andre Brennum (21), inn på hotellet, samtidig som Lene Sortevik (25) ble valgt til dronning, noe som ga henne makt over gutta på hotellet hele uken.

I tirsdagens episode valgte Lene til alles store sjokk å la Kjetil danne par med Øysteins romkamerat Karita Kaldefoss (25), mens Andre fikk fredning.

Dermed ble Øystein overflødig, og i en vri som resulterte i mye sinne og tårer, måtte 22-åringen forlate hotellet.

Men tross den kjipe måten han endte hotelloppholdet på, synes ikke Øystein det var deprimerende å forlate Paradise-gjengen.

- Det kom ikke som noe sjokk, for man skal aldri føle seg trygg på "Paradise Hotel", men det var en stor overraskelse. Jeg så ikke den komme der og da, men nei, jeg ble ikke deppa over å måtte dra hjem, ikke i det hele tatt, sier han til Seher.no.

22-åringen har vært med siden starten av programmet og håper det ikke ender med at en av de aller nyeste deltagerne stikker av med seieren i serien.

- For min del spiller det egentlig ikke så stor rolle. Men jeg synes ikke noe om at en person kommer inn én uke før finalen og stikker av med seieren. Men egentlig handler det ikke så mye om hvor lenge man har vært der, men mer om hva man har gjort mens man har vært der, og hvordan person man er, sier han.

I forrige uke måtte Øysteins romkamerat Iris Giladi (23) forlate hotellet. De to hadde en svært god og flørtete tone under hele oppholdet, og dagen før Iris' måtte forlate øya fikk seerne vitne de kysse og klemme hverandre etter at de flyttet inn på samme rom.

Og Øystein innrømmer at det var kjipt for ham at Iris dro.

- Ja, det var skikkelig kjipt og kom som et sjokk. Det var egentlig ganske tåpelig, men jeg gikk ikke og dvelte ved det etterpå, selv om det hadde vært bedre om hun hadde vært der, forteller han.

Selv om han ikke angrer på "Paradise"-deltagelsen, tror ikke 22-åringen han vil være med på en realityserie igjen.

- Jeg tror egentlig ikke det. Det var greit å være med og jeg angrer ingen ting, men det holder, sier han, og legger til:

- For min del har det bare vært positivt, mange har kommet bort og er interessert i konseptet. Så det har bare vært koselig. Jeg har egentlig ikke fått noen negative tilbakemeldinger på det.

Fremover er det imidlertid modellkarrieren og studiene som gjelder.

- Jeg synes det å jobbe som modell er en veldig trivelig jobb, jeg får gjort nye ting og opplevd andre steder. Men jeg håper at jeg får reist til utlandet og jobbet, der er det et mye større marked. Jeg skal fortsette med det frem til sommeren, så får vi se, hvis ikke blir det studier, humrer han.

"Paradise Hotel" vises på TV3 mandag til torsdag kl. 21. 30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:- Folk er lei av å se ham ha sex