OPERERTE ØYNENE: Skavlan opererte øynene tirsdag, etter at han hadde begynt å merke at han så dårligere.  Foto: Seher.no/Per Ervland
OPERERTE ØYNENE: Skavlan opererte øynene tirsdag, etter at han hadde begynt å merke at han så dårligere. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

- Jeg så ikke blokken min

Talkshowkongen måtte operere øynene...Se video!

SEHER.NO: Fredrik Skavlan snakker om hvordan det er å bli eldre nederst i saken!

Fredag 18. september er hele Norges talkshowkonge, Fredrik Skavlan (42), tilbake på NRK med sitt svensk-norsk produserte program "Skavlan".

For første gang i historien har NRK og SVT gått sammen om å produsere fredagsunderholdning i talkshow-genren, og "Skavlan" blir dermed Nordens desidert største av sitt slag.

Under NRKs høstlansering på Marienlyst onsdag, innrømmet programlederen at han har savnet å jobbe i Norge, selv om det egentlig ikke er så lenge siden han avsluttet jobben i "Først & Sist".

Ifølge Skavlan brukte han imidlertid "fritiden" flittig.

Blant annet kunne han humrende avsløre overfor Seher.no at han har tilbragt mye tid på "sånne gammelmannssteder, som postkontor og konditori".

Og programlederen innrømmet også at han merker at han har blitt en del eldre siden tv-debuten i 1996.

- Jeg har merket det på flere ting. Jeg merket for eksempel at jeg begynte å se dårlig. Det er derfor jeg er så rød i øyene, for jeg tok en sånn laseroperasjon i går. Jeg så ikke blokken min lenger i studio. Og ellers måtte jeg jo begynt å bruke briller i studio, og da føler jeg liksom at forfallet er igang. Så jeg lurer på hva det neste er, om jeg skal løfte litt og sånn, humrer han og tar seg til ansiktet.

Under høstlanseringen viste de flere gamle bilder fra Skavlans NRK-karriere. Og talkshowkongen innrømmet at det var litt spesielt.

- Det var så rart å se bilder av meg selv da jeg begynte, for jeg begynte jo i 1996. Jeg er blitt gammal altså. Det er rart å tenke på, smiler han.  

"Skavlan" har premiere på NRK1 fredag 18. september klokken 21.25!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå blir de samboere igjen

Fredrik Skavlan snakker om hvordan det er å bli eldre nedenfor:

[obj:media:7978]