Will Smith:

- Jeg så henne spytte blod

Skuespilleren åpner seg om den vonde oppveksten, og et svært sårt øyeblikk.

ÆRLIG: Skuespiller Will Smith skal ha hatt et anstrengt forhold til faren sin. Det resulterte i en skummel nesten-hendelse. Her med kona Jada Pinkett Smith. Foto: Oscar Gonzales / Shutterstock Editorial / NTB
ÆRLIG: Skuespiller Will Smith skal ha hatt et anstrengt forhold til faren sin. Det resulterte i en skummel nesten-hendelse. Her med kona Jada Pinkett Smith. Foto: Oscar Gonzales / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Will Smith (53) er av verdens mest populære skuespillere. Han har hatt utallige roller på skjermen, vunnet en rekke priser og fått millioner av fans takket være sitt morsomme vesen.

Nå er han straks ute med sin første selvbiografi «Will», der han skriver om alle livets opp- og nedturer.

At det har vært nedturer, er det nemlig ingen tvil om. Han avslører blant annet flere mørke familiehemmeligheter, blant annet detaljer fra sin traumatiske barndom.

Det er også én spesiell hendelse som skiller seg ut, ifølge People, som har fått lese boka.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo har delt en video på Instagram, men fansen er usikre på om den er ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Traumatisk barndom

53-åringen har flere ganger vært åpen om sitt vanskelige forhold til faren, William Carroll Smith Sr., som sammen med moren, Caroline Bright, oppdro skuespilleren og hans tre søsken i Philadelphia. Forholdet er også et selvsagt tema i boka.

«Faren min var voldelig, men han var på alle kamper og skoleoppsetninger. Han var alkoholiker, men han var også edru på alle premierene til alle filmene mine».

Smith skriver at nettopp dét skal ha resultert i at han i barndommen var vitne til en svært voldelig hendelse mellom foreldrene.

«Da jeg var ni år gammel, så jeg faren min slå moren mi på siden av hodet så hardt at hun kollapset. Jeg så henne spytte blod. Det øyeblikket, i det soverommet, har trolig mer enn noe annet i mitt liv definert hvem jeg er i dag».

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

«Skulle drepe ham»

Den prisvinnende skuespilleren skriver at han har tatt med seg hendelsen gjennom hele livet, og følt spesielt mye på at han ikke klarte å beskytte moren ved å stå opp mot faren.

Smiths foreldre separerte seg da han var tenåring, og skilte seg i 2000. Han skal ha hatt et nært forhold til faren de neste årene, men da faren ble kreftsyk flere år seinere, blusset de vonde følelsene opp igjen.

En kveld, da han skal ha rullet farens rullestol forbi toppen av en trapp, skjedde det noe i hodet hans.

«Som barn sa jeg alltid til meg selv at jeg skulle hevne min mor. At når jeg var stor nok, når jeg var sterk nok, når jeg ikke lenger var feig, skulle jeg drepe ham».

«VAGINADAMPING» I «Red Table Talk» prøver Jada Pinkett Smith, Willow og Adrienne «vaginadamping». Video: Facebook Vis mer

«Jeg stoppet ved toppen av trappa. Jeg kunne dyttet ham ned og enkelt komme unna med det. Etter hvert som tiårene med smerte, sinne og harme forsvant, ristet jeg på hodet og fortsatte å trille pappa til toalettet».

Will Sr. døde i 2016 som følge av kreftsykdommen.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen etter 19 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer