<strong>SJELDENT SYN:</strong> Det siste året forklarer Thom Hell at han nesten ikke så Marit Larsen i det hele tatt. Foto: Stella Pictures
SJELDENT SYN: Det siste året forklarer Thom Hell at han nesten ikke så Marit Larsen i det hele tatt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg så henne nesten ikke det siste året

Thom Hell mener han var norgesmester i gressenkemann.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2010 tok forholdet mellom musikerne Marit Larsen (28) og Thom Hell (35) slutt. I etterkant av bruddet har både Larsen og Hell funnet lykken på ny.

Marit Larsen ga i fjor ut albumet Spark, og nå følger Hell etter med utgivelsen av sitt nyeste album, som har fått navnet «Suddenly Past». Albumet er preget av svært personlige tekster som enkelt kan knyttes til forholdet til Larsen.

- Dette var ikke snakk om noe skandalebrudd eller noe slikt, men for oss begge var og er musikken førsteprioritet. Det siste året, da hun slo gjennom i Tyskland for alvor, så jeg henne nesten ikke. Jeg tror jeg var norgesmester i gressenkemann, sier han til VG.

Til tross for at både Hell og Larsen er profilerte personer, mener ikke Hell at det blir vanskeligere å skrive om de dypeste følelsene.

- Jeg velger å være litt naiv der, for hvor jævla interessant er egentlig det? Det er derfor jeg aldri har vært interessert i å snakke om privatlivet mitt. Da vi var sammen, var det viktig for meg at folk ikke trodde at jeg surfet på kjæresten min, men at jeg sto helt fint på egne bein. Jeg var allerede selvstendig og hadde gitt ut to plater før jeg traff Marit.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Ingen brudd føles bra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer