TILBAKE TIL NORMALT LIV: Lindsay Lohan har tilbragt de siste fem ukene i fengsel og på avvenning. Nå prøver hun å komme tilbake til hverdagen. Her er hun i sin lokale matbutikk tidligere denne uken. Foto: All Over Press
TILBAKE TIL NORMALT LIV: Lindsay Lohan har tilbragt de siste fem ukene i fengsel og på avvenning. Nå prøver hun å komme tilbake til hverdagen. Her er hun i sin lokale matbutikk tidligere denne uken. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg så henne kjøre på en barnevogn

Øyenvitner hevder Lindsay Lohan nektet å stoppe for rødt lys.

SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohan (24) har forsøkt å legge skandalelivet bak seg etter å tilbragt de siste fem ukene i fengsel og på avvenningsklinikk.

Lohan har sonet en dom for fyllekjøring fra 2007, etter flere ganger å ha brutt vilkårene i den opprinnelig betingete dommen.

Men selv om hun har holdt en lav profil i Hollywood etter at hun igjen ble en fri kvinne, har Lohan nå på nytt havnet i trøbbel på grunn av sin bilkjøring.

To personer hevder i dag til nettstedet Radaronline.com at de så «Mean Girls»-skuespilleren kjøre på en barnevogn, da hun skulle hjem fra en handletur i Los Angeles onsdag.

- Lindsay kjørte på rødt lys, svingte til høyre, men så seg ikke til begge sider. Da kjørte hun inn i en vogn med et barn i, som en kvinne dyttet over gaten, sier vitnet Baryan Jamie.

På grunn av den lave farten, skal kvinnen som dyttet barnevognen og barnet selv tilsynelatende ha sluppet uskadet fra episoden.

Nettstedet har en video av det som skal være Lohans bil som kjører vekk fra krysset i høy hastighet.

Se videoen her! (ekstern lenke)

- Hun svingte til høyre, stoppet i to sekunder og kjørte deretter vekk. Jeg er sikker på at det var Lindsay, fordi jeg så henne med mine egne øyne, sier Jamie.

- Ble redd
Det andre vitnet - som vil være anonymt - hevder Lindsay fikk panikk etter episoden.

- Jeg fulgte etter henne i bil og da ble hun redd - fordi hun visste at jeg hadde sett hva hun gjorde.

På grunn av den lave farten, skal kvinnen som dyttet barnevognen og barnet selv tilsynelatende ha sluppet uskadet fra episoden.

Lindsay Lohan avviser til Radaronline.com at hun ikke har vært innblandet i noe trafikkuhell med en barnevogn.

- Jeg aner ikke hva dere snakker om, sier hun i en kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ute av rehab etter kun tre uker