Eurovision 2018:

- Jeg sa først nei til å danse for Rybak

Alexander Rybaks kvinnelige dansere er begge håndplukket til Eurovision. Det var likevel på håret at en av dem ikke kunne stille.

RYBAKS DANSERE: Lisa Børud og Lene Kokai Flage er blant danserne til Alexander Rybak. De ble begge håndplukket til å jobbe med den norske artisten. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
RYBAKS DANSERE: Lisa Børud og Lene Kokai Flage er blant danserne til Alexander Rybak. De ble begge håndplukket til å jobbe med den norske artisten. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I kveld får vi det endelige svaret på om Norge vil ta del i den internasjonale finalen i Eurovision 2018 førstkommende lørdag.

Selv om mange er overbevist om at Alexander Rybak (31) og låten «That's How You Write A Song» vil være å se i finalen, må både 31-åringen og resten av teamet hans først ta seg videre fra semifinalen.

Se og Hør møter to av Rybaks hemmelige våpen i Lisboa. Kjent fra blant annet «Stjernekamp» har Lisa Børud blitt en viktig brikke i Rybaks bidrag i konkurransen.

Det har også danser Lene Kokai Flage.

Håndplukket til Eurovision

De to danserne klarer ikke å legge skjul på at det er mye spenning rundt den kommende semifinalen, og at de drømmer om å stikke av med hele seieren sammen med Rybak.

Kokai Flage og Børud fikk det ærefulle oppdraget på forskjellige måter.

- Jeg ble ringt av musikalsk ansvarlig og spurt om jeg ville komme på en veldig eksklusiv audition fordi de skulle bygge et team rundt Alexander. Så da var jeg med på det og fikk jobben, forteller Kokai Flage, som legger til at Rybak også var blant dem som plukket henne ut under auditionrunden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer