Emilie Nereng:

- Jeg sa det ikke til noen

Det slo ned som en bombe. - Jeg var for ung til å skjønne det, sier Emilie Nereng, som var Norges største blogger.

EMILIE NERENG: Allerede som 13-åring var hun et navn på manges lepper. To år senere tok hun ga hun seg som blogger og i etterkant holdt hun seg lenge borte fra rampelyset. Nå snakker hun om tida etterpå. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
EMILIE NERENG: Allerede som 13-åring var hun et navn på manges lepper. To år senere tok hun ga hun seg som blogger og i etterkant holdt hun seg lenge borte fra rampelyset. Nå snakker hun om tida etterpå. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Emilie Nereng (24) har en lengre CV enn de fleste på hennes alder. Hun var en av Norges første, og på kort tid, største bloggere allerede som 13-åring.

Da Hønefoss-jenta plutselig bestemte seg for å slutte med det hun var så god på noen år senere, slo det ned som en bombe.

- Jeg har ikke snakket så mye om perioden etterpå. Jeg bar på en stor byrde, og hadde mange vonde negativ tanker, ene og alene fordi jeg ble utsatt for så mye hets. Jeg var for ung til å skjønne at jeg aldri burde lest kommentarene og tatt dem til meg, sier Emilie Nereng.

Grunnen var daglig hets og kommentarer som ble for heftige.

- Ga meg frykt

- Det jeg kjenner på er at jeg angrer på at jeg tok de stygge kommentarene på alvor. Det ga meg så mye frykt i livet.

På tross av frykten, kom blogglysten tilbake og Emilie startet å blogge igjen 8 måneder senere. Hun fortsatte å være en av Norges mest leste bloggere i seks år til, til 2017 - før hun bestemte seg for å totalt skifte karriervei.

Det har tatt tid å stake ut den nye retningen i livet. Hun har brukt tid på å lytte til seg selv, og til å finne veien videre. Hun har gått til psykolog og vedgår at hun har hatt epoker som har føltes forferdelig tunge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer