- DÅRLIG GJORT: Maria Sundby syntes det var dårlig gjort å late som om han kom til å velge henne. På den måten var hun sjanseløs til å forbli på Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
- DÅRLIG GJORT: Maria Sundby syntes det var dårlig gjort å late som om han kom til å velge henne. På den måten var hun sjanseløs til å forbli på Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.noVis mer

- Jeg så at han løy til meg

Christer Reiersøl hadde sagt at Maria Sundby var trygg. Så sendte han henne hjem fra «Paradise Hotel».

VALGTE AMY: Christer Reiersøl valgte Amy Kristiansen fremfor Maria Sundby i parseremonien. Foto: TV3
VALGTE AMY: Christer Reiersøl valgte Amy Kristiansen fremfor Maria Sundby i parseremonien. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Paradise Hotel» ble Maria Sundby (25) den aller første av de ekte deltagerne fra dag én som måtte pakke sakene sine og reise hjem. Det etter at romkamerat Christer Reiersøl (21) valgte Amy Kristiansen (20) framfor henne.

- Jeg tok det helt greit. Jeg visste det hele dagen. Tidligere på dagen så jeg at Christer lå og koste på Amy. Derfor ble jeg ikke overrasket, og klarte ikke å grine av det, forteller Sundby til Seoghør.no.

Ifølge Sundby hadde Christer lovt henne at hun var trygg. Men hun skjønte selv at løftet kun var tomme ord.

- Da han lovte meg at jeg var trygg, så jeg på ham at han løy til meg. Jeg skjønte at han ikke snakket sant. Men jeg synes det var dårlig gjort av ham. Ved å ikke si noe som helst til meg, ga han meg ikke en sjanse til å forbli i huset.

Spesielt syntes Maria det var trist, fordi hun følte hun selv hadde vært ærlig med Reiersøl gjennom hele oppholdet. Det hadde tidligere gått noen rykter om at Maria ville sende hjem Christer. Men det skal ha vært en løgn fra deltager Nicolai Bennis (22) sin side, forteller Sundby.

- Jeg hadde vært ærlig med ham hele veien. Og de ryktene Nicolai hadde spredt, var noe jeg aldri hadde sagt. Det er veldig mye løgner på hotellet som skaper kaos. Man vet aldri hvor man har noen, sier Maria til Seoghør.no.

Nå ser deltageren fram til noen roligere måneder uten kaos og intriger.

- Jeg grein mer i Mexico enn jeg hadde gjort i hele livet.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Nektet å slippe taket i puppen til Amy

Har du ikke fått med deg våre «Paradise Hotel»-spesialer? Se dem her: