<strong>BLE ANGREPET:</strong> Den britiske TV-stjernen Sam Faiers (t.v.) ble lørdag vitne til at storesøsteren Billie (nederst i bildet til høyre) ble angrepet av en jentegjeng. Senere samme kveld ble hun selv slått til blods av den samme gjengen. Blildene er fra en  Foto: YouTube
BLE ANGREPET: Den britiske TV-stjernen Sam Faiers (t.v.) ble lørdag vitne til at storesøsteren Billie (nederst i bildet til høyre) ble angrepet av en jentegjeng. Senere samme kveld ble hun selv slått til blods av den samme gjengen. Blildene er fra en Foto: YouTube Vis mer

- Jeg rullet meg sammen til en ball mens de sparket meg i hodet

TV-stjernen trodde hun skulle dø, da jentemobben overmannet henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det uprovoserte og meget voldelige angrepet mot den britiske TV-stjernen Sam Faiers - kjent fra FEM-serien «The Only Way is Essex» - og hennes storesøster Billie i helgen, har vakt stor oppsikt i deres hjemland.

De to søstrene ble begge angrepet av en jentegjeng etter et nattklubb-besøk i London. Verst gikk det ut over Sam, som ifølge Daily Mail måtte behandles for blåveiser på begge øynene, og skader på blant annet halsen og nesen.

Sam Faiers sier i dag til den samme avisen at hun ikke hadde noen sjanse til å stå i mot angrepet fra jentegjengen, da hun ble overfalt i en park i Essex lørdag.

TV-stjernen hadde sagt ja til å møte jentene for å få tilbake en designveske og mobiltelefon de skal ha stjålet fra hennes søster tidligere på kvelden.

- De kom mot meg som en flokk med elefanter. Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg ble angrepet av så mange jenter at jeg ikke kunne gjøre annet enn å rulle meg sammen til en ball inntil jeg besvimte.

Sam skal både ha blitt slått i fjeset og sparket i hodet i løpet av det harde angrepet.

Tidligere på kvelden var det storesøsteren Billie som ble angrepet inne på nattklubben Jet.

Billie skal ifølge Daily Mail ha blitt stukket med et knust glass eller en flaske, før hun litt senere ble sparket og slått utenfor lokalet.

- De slo og sparket meg med sine høyhælte sko. De tok skoene, vesken og telefonen min. Jeg kan bare sammenligne dem med ville dyr, sier hun.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen mistenkte, selv om deler av angrepet mot Billie ble filmet og lagt ut på nettstedet YouTube av et øyenvitne.

Begge jentene hviler nå ifølge en talsmann ut hjemme, samtidig som de hjelper politiet med å identifisere angriperne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjerne avslørt som eskortepike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer