ÅPEN: Oslo-ordfører Fabian Stang forteller om sin fortid og bruk av rusmidler i et nytt intervju med Se og Hør.  Foto: Stella Pictures
ÅPEN: Oslo-ordfører Fabian Stang forteller om sin fortid og bruk av rusmidler i et nytt intervju med Se og Hør. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg røykte marijuana som ung

Oslos ordfører Fabian Stang eksperimenterte i Amerika.

SEHER.NO: I et intervju med Se og Hør forteller Fabian Stang (56) om litt eksperimentering tidlig i livet, under et opphold i Amerika som 20-åring.

- Jeg prøvde marihuana i Amerika i sin tid, som 20-åring. Men jeg skulle lese jus, så det ble med det forsøket. Siden har jeg respektert den norske lovgivningen, sier Høyre-politikeren til Se og Hør.

Stang er for tiden travelt opptatt med å sanke stemmer til kommune og fylkesvalget, men finner alltid tid til familien. Ordføreren har sønnene Fabian Emil og Christian August fra sitt første ekteskap, og giftet seg på nytt i 2009 med Catharina Munthe. Han beskriver et øyeblikk fra bryllupsdagen som sitt livs lykkeligste.

- Jeg er jo så heldig å ha fått gifte meg igjen i voksen alder. Da jeg hadde glemt brudebuketten, og kjæresten ikke ble sint, men fant en margerittkvast i søpla hun kunne bruke, det tror jeg må være mitt lykkeligste øyeblikk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Har ikke hatt tid til å gråte