Kristin Cavallari:

- Jeg røykte marihuana hver eneste dag

Kristin Cavallari letter på sløret om sin trøblete fortid.

TV-STJERNE: Her poserer Kristin Cavallari på rød løper under året Oscar utdeling tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Her poserer Kristin Cavallari på rød løper under året Oscar utdeling tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i 2004 skapte Kristin Cavallari (33) seg et navn gjennom reality-serien «Laguna Beach» . Og i 2009 ble hun også en del av gjengen i «The Hills» - sammen med stjerner som Lauren Conrad (34), Heidi Montag (33) og Audrina Patridge (34).

Tv-seriene var fylt av drama og intriger, med dating, festing og baksnakking som hovedingrediensene.

I dag lever Cavallari et mye roligere liv og er lykkelig gift med den tidligere NFL-proffen Jay Cutler (36). Duoen gav hverandre sine ja sommeren 2013, og har i etterkant blitt foreldre til sønnene Camden (7 1/2) og Jaxon (5 1/2), og datteren Saylor (4).

Nå avslører trebarnsmoren at hun hadde en ganske vill ungdomstid.

Ble arrestert

Som tenåring var tv-stjernen så vanskelig å håndtere at moren til slutt sendte henne til faren fordi hun ikke visste hvordan hun skulle takle datteren.

- Jeg flyttet fra Barrington til Laguna Beach for å bo med pappa fordi jeg hele tiden havnet i trøbbel. Mamma visste ikke hva hun skulle gjøre med meg, forteller hun i sitt eget reality-show «Very Cavallari», ifølge Contact Music.

- Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg bokstavelig talt røykte marihuana hver eneste dag etter skolen. Når mamma ringte meg for å spørre hva jeg ville ha til middag, svarte jeg typisk: «Faen, jeg er så høy!», utdyper hun.

Videre forteller også Kristin at hun ble arrestert for sin ville oppførsel.

- Det tok litt av da jeg gikk i åttende klasse. Jeg snek meg ofte ut om kveldene, og jeg begynte å drikke, røyke marihuana og ha sex. Et par ganger ble jeg arrestert.

I den aktuelle «Very Cavallari»-episoden, sitter 33-åringen sammen med ektemannen Jay og moren Judy og kikker på gamle magasinutklipp fra «Laguna Beach»- og «The Hills»-tiden da hun var på høyden i karrieren sin.

- Livet mitt den gang var litt ute av kontroll, men jeg angrer ikke på noe. Og jeg ville ikke ha forandret på noen ting. Jeg er bare glad for at livet mitt utviklet seg, forklarer hun videre, ifølge nettstedet.

«Totalt motsetninger»

Cavallari begynte å date Cutler sent i 2010, og de forlovet seg våren 2011. Kun tre måneder senere brøt de derimot med hverandre, men da Kristin fant ut at hun ventet barn ga de forholdet en ny sjanse.

- Jeg traff Jay, vi flyttet ut av byen og slo oss ned. Jeg savner ikke mitt gamle liv i det hele tatt. Jeg er veldig glad for at Jay fikk meg mer ned på jorden.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ekteparet, som i dag altså har vært sammen i nesten ti år, hadde nok mest sannsynlig ikke funnet tonen hvis de hadde truffet hverandre i ungdomstiden.

- Vi var totalt motsetninger da vi vokste opp. Jeg var en liten rebell og Jay var en utrolig disiplinert idrettsutøver. I tillegg var faren hans politi. Jeg hadde ikke vært i så mye trøbbel hvis min far var politi.

33-åringen tror ikke en gang at hun og mannen ville ha blitt venner hvis de hadde truffet hverandre mens de gikk på videregående.

- Jay hadde ikke klart å holde følge med meg. Han klarer fremdeles ikke å holde følge med meg, hevder hun, ifølge Contact Music.

Mistet broren

I 2015 opplevde Kristin marerittet da broren Michael Cavallari døde på tragisk vis, bare 30 år gammel. Den unge mannen ble funnet livløs i Utah, og først to måneder senere ble dødsårsaken avslørt, ifølge E! News.

Michaels bortgang skal ha vært helt tilfeldig, og skyldtes hypotermi etter å ha vært utsatt for kuldegrader over lengre tid. Ifølge Store Norsk Leksikon er hypotermi nedsatt kroppstemperatur som er lavere enn 35 grader.

Dødsfallet har preget Cavallari-familien i aller største grad de siste årene, og tv-stjerne har tidligere åpnet seg om tapet av broren i «Very Cavallari».

- Det var helt jævlig. Da de først fant Mikes bil tenkte vi ikke så alvorlig på det til å begynne med. Vi trodde kanskje hadde tatt inn på et hotell. Men så begynte mamma å ane at noe var galt, fordi hun ikke hørte fra ham. Broren min var en nydelig sjel, delte hun.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre avslørte Kristin at broren hadde slitt med flere psykiske utfordringer jo eldre han ble.

- Vi fikk beskjed om at bilen han var funnet rett etter Thanksgiving (en amerikansk høytid journ.anm.), og at den var krasjet.

Kort tid senere fikk familien vite at han hadde gått ut av bilen og gått seg bort.

- Han frøs i hjel, og det er veldig vanskelig å tenke på, innrømmet hun.

En siste klem

På tidspunktet hvor hun mottok det tragiske budskapet hadde Kristin akkurat fått sitt tredje barn. Det var bare dager som skilte livets største glede fra det som skulle vise seg med å bli et av livets vanskeligste beskjeder å motta.

- Jeg hadde en ny baby som jeg måtte være sterk for, og jeg mistet broren min bare noen dager etter at hun ble født. Jeg skulle bare så inderlig ønske at jeg fikk gitt ham en siste klem og tatt farvel.

33-åringen har lært seg å leve med sorgen, men den kommer stadig tilbake til henne.

- Man tror man har gått videre, men så bryter man bare sammen. Mike var virkelig ulykkelig, og jeg tror oppriktig han har det bedre nå. Uansett hvor sprøtt det høres ut at jeg sier dette, så var det nok for det beste, sa hun gråtkvalt, og la til:

- Men det er måten det skjedde på som er så vanskelig. Jeg kan ikke forestille meg hva foreldrene mine går gjennom. Det å miste et barn, og på den måten de gjorde det.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Tv-stjernen viser frem de nyfødte tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer