<strong>HÅPLØST FORELSKET:</strong> - Når jeg først blir forelsket, er jeg helt håpløs, innrømmer Atle Pettersen, som danset - og vant - med Marianne Sandaker i høstens «Skal vi danse». Foto: SCANPIX
HÅPLØST FORELSKET: - Når jeg først blir forelsket, er jeg helt håpløs, innrømmer Atle Pettersen, som danset - og vant - med Marianne Sandaker i høstens «Skal vi danse». Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg roter det alltid til når jeg blir forelsket

«Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen har hatt kjærlighetssorg flere ganger de siste årene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen (22) er en populær mann blant damene, men er fortsatt singel. I det nye nummeret av Spirit snakker han ut om kjærlighetslivet. Til tross for de mange dametilbudene, finner han nemlig ikke kjærligheten han lengter etter.

- Jeg er i en ganske ok situasjon når det gjelder dametilbud, og det er jo moro. Men når jeg først blir forelsket, er jeg helt håpløs. Jeg klarer aldri å få snøret i bånn og roter det alltid skikkelig til, sier Pettersen til magasinet.

22-åringen har bare et kjærlighetsforhold bak seg. Og de siste årene har vært preget av kjærlighetssorg heller enn lykkelig forelskelse.

- Jeg blir både masete, klønete og rar når jeg er forelsket. De siste årene har jeg hatt flere heavy kjærlighetssorger nettopp på grunn av dette, forteller Atle Pettersen, som for tiden er aktuell med plata «Based on a True Story», til Spirit.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er ikke slik det ser ut  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer