Lisa Anckarman:

- Jeg rømte fra sykehuset

... Og stjal med seg en «suvenir».

RØMTE: Lisa Anckarman ønsket ikke å la seg undersøke på sykehuset. Det endte i et vellykket rømningsforsøk. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Skjermdump Instagram
RØMTE: Lisa Anckarman ønsket ikke å la seg undersøke på sykehuset. Det endte i et vellykket rømningsforsøk. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og YouTuber Lisa Anckarman (33), nå Borg, som er gift med vår egen realityprofil Henrik Borg (28), er ikke fremmed for å by på seg selv.

Hun går nemlig inn i det aller meste med både hud og hår, og i november kunne hun blant annet avsløre at hun hadde skadet seg stygt under en TV-innspilling. Overfor Aftonbladet kunne hun i ettertid avsløre at det endte i operasjon.

Det var imidlertid ikke første sykehusbesøket for Anckarman.

Da hun møtte svenske Hänt på rød løper nylig, kunne hun nemlig avsløre at et tidligere sykeshusbesøk ikke gikk helt som planlagt - men likevel endte godt.

Historien hun byr på startet hjemme hos en venn av influenseren.

- Jeg er allergisk mot morfin, og en gang tok jeg en kjempesterk hostemedisin med morfin, hjemme hos en venn. En som man egentlig skal ha resept på ha, noe jeg ikke hadde, sier hun.

Det endte med at 33-åringen fikk et allergianfall, og måtte reise med ambulanse til sykehuset.

- Der fikk jeg en helt utrolig, hvit skjorte. Dagen etter så skulle jeg egentlig ta røntgen, men det ville ikke jeg, så jeg gikk ut fra sykehuset i den skjorta! Den har jeg fortsatt hjemme. Den bruker jeg av og til når jeg er syk - sykehusskjorten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.