- Jeg røk ut med et smil om munnen

Alitas Robinson-høydepunkt kom etter at hun måtte forlate TV3-serien.

FORELSKET: Tre år etter at de møttes i «Robinsonekspedisjonen» i 2010, er Alita Kristensen og David Sandem fortsatt like forelsket.
FORELSKET: Tre år etter at de møttes i «Robinsonekspedisjonen» i 2010, er Alita Kristensen og David Sandem fortsatt like forelsket. Vis mer

SEOGHØR.NO: En uke etter at David Sandem (32) overraskende måtte forlate TV3s realityserie «Robinsonekspedisjonen», ble det søndag hans kjæreste Alita Kristensen (27) som måtte sette seg på flyet tilbake til Norge.

Alita og David møttes første gang da de deltok i den samme konkurransen i 2010. Den gang gikk Alita helt til topps og kapret premien på kr 300 000.

Selv om hun denne gangen gikk glipp av seieren, tar Alita exiten med et smil. Hun fikk nemlig tilbringe flere dager sammen med David og andre utstemte deltagere i Malaysia før hun måtte reise hjem.

Saken fortsetter under bildet- Det var kult å bli stemt ut. Det er jo første gangen jeg opplever det.Og så fikk jeg jo bli igjen en stund i Malaysia mens vi ventet på at innspillingen skulle bli ferdig. De dagene var nesten verdt hele turen for min del.

- Kunne ikke gjort noe annet

VINNER: Alita vant Robinson-finalen i 2010 og ble 300 000 kroner rikere.  Foto: TV3
VINNER: Alita vant Robinson-finalen i 2010 og ble 300 000 kroner rikere. Foto: TV3 Vis mer

Alita tror ikke hun kunne gjort noe annet for å hindre at hun ble stemt ut.

- De andre har nok pratet sammen om hvem de skal stemme hjem. Jeg ante faktisk ikke noe om at jeg stod i fare, men jeg er jo ikke overrasket. Jeg har jo vunnet før, og de andre så nok på meg som en sterk konkurrent.

Nå er Alita tilbake i hjembyen Alta, hvor hun bor sammen med David.På årets premierefest for Robinsonekspedisjonen sa paret til Seoghør.no at de fortsatt er nyforelsket, tre år etter at de møttes for første gang.

- Vi reiser mye og holder oss aktive, og bevarer spenningen i forholdet, sa David.

- Ja, også har vi mye av de samme interessene. Vi elsker å reise og konkurrere mot hverandre, la Alita til.

Romantisk kjæreste

Alita avslørte også at kjæresten har mange romantiske sider.

- David er veldig romantisk av seg. Han lagde blant annet smykkeskrin og plukket blomster til meg på øya.

- Selv om ingen av oss vant denne gangen, har vi mye å takke «Robinsonekspedisjonen» for, siden vi ikke hadde vært sammen, hvis det ikke var for det programmet.

LES OGSÅ: - Jeg ble overrasket da tårene kom