- Jeg river ut øyevippene mine

Skuespillerinnen Olivia Munn går løs på ansiktet for å takle angsten.

AKTUELL I STRIPPEFILM: Olivia spiller rollen som Joanna i filmen «Magic Mike», som for tiden er aktuell på kino.  Foto: Fame Flynet
AKTUELL I STRIPPEFILM: Olivia spiller rollen som Joanna i filmen «Magic Mike», som for tiden er aktuell på kino. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Olivia Munn (32) er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «Magic Mike». Men skuespillerinnen plages av angst, og det går ut over utseendet hennes.

- Jeg biter meg ikke i neglene, men jeg river ut øyevippene mine. Det gjør ikke vondt, men er ganske irriterende. Hver gang jeg skal ut av huset, må jeg kjøpe meg et sett med nye kunstige vipper, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.com.

I mars ble det kjent at Olivia dater skuespilleren Joel Kinnaman, etter å ha brutt med Brad Richards i januar. Nå sliter hun blant annet med uønsket oppmerksomhet rundt kroppen sin, fordi en dobbeltgjenger har spredd falske nakenbilder i hennes navn på internett.

Munn avslører at problemene som er knyttet til angsten, har fått henne til å utsette det å slå seg til ro og få barn.

- Det handler ikke om at jeg er for travel med karrieren min, for det er jeg ikke. Det er bare det at jeg frykter noe kan skje med et av mine framtidige barn. Tenk hvis jeg ikke blir en god mor, og barnet mitt ender opp som en drittsekk? Akkurat som om jeg har behov for mer angst i livet mitt, legger hun til.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Olivia kaster klærne i pelsprotest 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer