Paris Hilton:

- Jeg ristet og gråt av glede

Hollywood-stjernen letter på sløret om sin fjerde forlovelse.

LYKKELIG: Paris Hilton gleder seg til å starte familie med forloveden Carter Reum. Foto: Broadimage/REX/NTB
LYKKELIG: Paris Hilton gleder seg til å starte familie med forloveden Carter Reum. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

I januar i fjor begynte ryktene å svirre om at Paris Hilton (40) hadde innledet et forhold til entreprenøren Carter Reum (40).

Samme måned ble det også hevdet at duoen var svært forelsket og at de ønsket å tilbringe livet sammen.

- Carter er veldig jordnær og kommer fra en bra familie. Et frieri og et bryllup kan komme raskt, fortalte en kilde til US Weekly den gang.

Og sist uke avslørte den norskættede stjernen at det hadde skjedd.

Lørdag 13. februar gikk Reum ned på kne med en ring designet av Jean Dousset, oldebarnet til Louis Cartier, mens de feiret bursdagen hennes.

«Når du finner sjelevennen din, så vet du det bare. Du føler det. Min elskede og jeg har vært sammen siden vår første date, og på bursdagen min arrangerte han en spesiell tur til et tropisk paradis. Da vi gikk til middag langs stranden, førte Carter oss til en cabana utsmykket med blomster og gikk ned på et kne. Jeg sa ja, ja for alltid. Det er ingen jeg heller vil tilbringe for alltid med», jublet hun på Instagram.

Tar forlovedens etternavn

Nå deler Hilton, som har vært forlovet tre ganger tidligere, flere detaljer fra den helt spesielle dagen, samt planene for fremtiden.

I sin nye podkast «This Is Paris» avslører 40-åringen at kjæresten ba henne bytte antrekk slik at de kunne ta noen bilder sammen på stranden. Og med en gang de kom frem til stranden «gikk han ned på ett kne», forteller hun, ifølge People.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Hotellarvingen innrømmer videre at hun «håpet» at Reum skulle fri, men at hun «ble veldig overrasket» da det faktisk skjedde.

- Jeg begynte å riste og gråte fordi jeg var så oppspilt og glad, sier hun og legger til at øyeblikket ble enda mer spesielt da Reum fortalte henne at familiene deres også var på plass.

- Det var så fint at han hadde tenkt på å invitere dem for å feire dette øyeblikket, fortsetter hun.

40-åringen forteller også at hun ønsker å ta forlovedens etternavn når de gir hverandre sitt ja.

- Jeg kommer til å ta navnet hans, men med en bindestrek som i Paris Hilton-Reum. Navnet mitt er bare navnet mitt. Jeg liker det slik, deler Hilton, og legger til at hun «gleder seg veldig» til å starte en familie med sin kommende ektemann.

- Det er noe vi har snakket mye om helt siden vi ble sammen. Først bryllup, så barn, legger hun til.

Ønsker seg tvillinger

Paris Hilton har nemlig aldri lagt skjul på at hun ønsker å bli mor. I januar, to uker før forlovelsen, avslørte 40-åringen at hun allerede er i gang med prøverørsbehandling. Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, fortalte hun i podkasten «The Trend Reporter with Mara», ifølge People.

Hilton forklarte at de valgte denne løsningen for å forsikre seg om at de kan få et tvillingpar bestående av en gutt og en jente.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Den berømte hotellarvingen røpet også at det var den gode venninnen Kim Kardashian (40) som anbefalte henne å sjekke ut mulighetene for assistert befruktning.

Realitystjernen, som selv går gjennom en skilsmisse i disse dager, har fått barna Chicago (3) og Psalm (1) med surrogat. Hilton skal ha henvendt seg til den samme legen som Kardashian har brukt.

I «The Trend Reporter with Mara»-podkasten delte Hilton at hun allerede har hentet ut eggene, og at hun var klar for å ta fatt på et nytt kapittel i livet.

- Jeg tror virkelig at det å ha en familie og få barn er meningen med livet. Og jeg har ikke fått muligheten til å oppleve dette før nå, fordi jeg ikke følte at noen fortjente den kjærligheten fra meg, men nå har jeg endelig funnet en person som gjør det, sa hun i podkasten.

LES OGSÅ: Slik svarer Heidi Montag på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer