- Jeg risikerte alt ved å være elskeren hans

Ryan Giggs elskerinne, Natasha Giggs, bønnfaller mannen Rhodri etter det havarerte ekteskapet.

BEDRO KONA: Ryan Giggs var - med sin egen svigerinne, samt glamourmodellen Imogen Thomas - utro mot kona Stacey Giggs. Foto: All Over Press
BEDRO KONA: Ryan Giggs var - med sin egen svigerinne, samt glamourmodellen Imogen Thomas - utro mot kona Stacey Giggs. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Fotballstjernen Ryan Giggs (38) har vært i hardt vær da det tidligere i år ble kjent at han har hatt affærer med glamourmodellen Imogen Thomas samt sin egen svigerinne Natasha Giggs (29) bak ryggen på kona Stacey. Natasha har hevdet at hun har hatt et åtte års langt hemmelig forhold til sin manns bror.

Nå snakker hun ut om hvordan hun desperat angrer på affæren med Machester United-spilleren.

29-åringen ble forlatt av ektemannen Rhodri etter at avsløringene så dagens lys.

- Nå ber jeg om at han tilgir meg og at vi kan finne tilbake til hverandre igjen, sier hun til The Sun.

Til avisen innrømmer Natasha at det var «svært spennende» å være Ryan Giggs' elsker. Årsaken var Giggs' berømmelse. Men, ifølge henne selv, var det ikke like spennende mot slutten. Elskovsaktene hadde nemlig blitt mer kjedelige, samtidig som hun mer og mer ble hjemsøkt av skyldfølelse overfor Rhodri.

- Skyldfølelsen over å være utro mot Rhodri overskygget alt som skjedde når jeg var sammen med Ryan. Jeg tenkte at «Jeg er verdt mer enn dette», mener Natasha, som hevder hun har lært to vesentlige ting det siste året.

- Det viktigste jeg har lært er at jeg elsker mannen min mer enn jeg noensinne hadde trodd. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg var så idiot som risikerte alt vi hadde bare for spenningen ved å være Ryans elsker. Nå sover jeg i sengen jeg pleide å dele med Rhodri, og kunne ønske at han kom tilbake hit til meg...

Som resten av Storbritannia, fant Rhodri ut av Natashas utroskap i juni - ved å lese i avisen. Der sto hun nemlig frem og innrømmet alt. Deretter pakket Rhodri sine saker og dro.

- Jeg håper tiden kan lege all smerten jeg har forårsaket. Dette har vært det verste året i livet mitt, og jeg vet at jeg bare har meg selv å takke for hvordan det hele endte, forteller Natasha Giggs i intervjuet med The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du er ikke annet enn en tøyte   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer