LEGGER SEG IKKE UNDER KNIVEN: Men Julia Roberts er klar over at det er en risk å ta i Hollywood, med tanke på karrieren. Foto: All Over Press
LEGGER SEG IKKE UNDER KNIVEN: Men Julia Roberts er klar over at det er en risk å ta i Hollywood, med tanke på karrieren. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg risikerer karrieren ved å ikke ta ansiktsløftning

Julia Roberts går mot Hollywood-strømmen.

SEOGHØR.NO: I mange år har Julia Roberts (47) vært en av de mest populære skuespillerne i Hollywood.

LANCOME-MODELL: Roberts er skjønnhetsmerket Lancome sitt ansikt utad. Det kommer hun til å være til hun er over 50 år gammel. Foto: All Over Press
LANCOME-MODELL: Roberts er skjønnhetsmerket Lancome sitt ansikt utad. Det kommer hun til å være til hun er over 50 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer

På ett område går hun imidlertid mot strømmen. Mens mange av stjernene som blir eldre legger seg under kniven, har Roberts ingen planer om å operere seg.

- Etter standarden i Hollywood, har jeg vel allerede tatt en stor risk karrieremessig ved å ikke ta ansiktsløftning, men jeg har sagt til Lancome at jeg ønsker å være en aldrende modell. Så de er nødt til å beholde meg i noen år til, til jeg er eldre enn 50, sier hun til Telegraph.

Roberts er skjønnhetsmerkets ansikt utad, og er med det en av flere eldre kvinner som den siste tiden har fått modelljobber.


69 år gamle Helen Mirren skal fronte L’Oréal Paris, noe også Jane Fonda (76) og Diane Keaton (68) gjør. I tillegg sikret sminkemerket «NARS» seg Charlotte Rampling (68) i februar. Nå har de også kapret Tilda Swinton (53), som skal være modell for vårkolleksjonen.

Også «American Horror Story»-stjernen Jessica Lange (65) er blitt modell. Hun skal fronte Marc Jacobs.

Gjør det motsatte av Zellweger

UGJENKJENNELIG: Da Renee Zellweger viste seg forrige uke, var det ikke mange som kjente henne igjen. Spekulasjonene om plastisk kirurgi raste. Foto: All Over Press
UGJENKJENNELIG: Da Renee Zellweger viste seg forrige uke, var det ikke mange som kjente henne igjen. Spekulasjonene om plastisk kirurgi raste. Foto: All Over Press Vis mer

Julia Roberts er i flere tiår blitt regnet av mange som en av de vakreste stjernene på filmlerretet. Selv om hun blir eldre, har hun sett ganske så lik ut hele veien. Slik er det ikke for alle.

Da skuespilleren Renée Zellweger forrige uke viste seg under ELLE Women in Hollywood Awards, var det mange som ble overrasket. Zellwegers utseende hadde forandret seg kraftig fra hvordan det tidligere var.

Dermed raste spekulasjonene om plastisk kirurgi. Men Zellweger ønsker ikke å berøre det temaet.


- Folk kjenner meg ikke i 40-årene. Folk kjenner meg ikke igjen fordi jeg har vært sunn en stund. Kanskje jeg ser annerledes ut. Hvem gjør ikke det, når de blir eldre? Men jeg er annerledes. Jeg er lykkelig, sa hun til People.

Julia Roberts sier til Daily Telegraph at hun er klar over hvor privilegert hun er.

- Det er et lys i livet mitt for tiden. Kvaliteten av å ikke ta ting for seriøst. Det er det som er lykke. Jeg sammenligner ofte livet mitt med mødre som for eksempel bor i Kansas City og sliter med å rekke å hente ungene etter jobb.

- Eller som ikke kan velge å ikke jobbe fordi hun har lyst til å være hjemme med ungene. Det er de mødrene som er hverdagshelter. Flere av de er mine venninner. Jeg trenger ikke bekymre meg over slike ting, og det er jeg takknemlig for.

LES OGSÅ: Dette skrev søsteren om Julia i avskjedsbrevet