«Svenske hollywoodfruer»-Maria i utroskapskrangel:

- Jeg rev henne i håret og skrek at han var min

Maria Montazami skapte dramatikk da hun så en dame legge an på ektemannen.

<strong>HATER UTROSKAP:</strong> Det ble dramatisk da Maria Montazami så en annen dame sjekke opp ektemannen. - Han er min!. Foto: NTB Scanpix
HATER UTROSKAP: Det ble dramatisk da Maria Montazami så en annen dame sjekke opp ektemannen. - Han er min!. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom den svenske suksesserien «Svenske hollywoodfruer» har fansen blitt kjent med Maria Montazami (51) i løpet av de sju sesongene programmet har rullet på skjermen.

Så vel som i Sverige har 51-åringen kapret mange norske seere hvor man følger hennes luksuriøse og dramafylte hverdag i Los Angeles.

I 1990 giftet Maria Montazami seg med ektemannen Kamran Montazami fra Iran. Sammen har de fire barn og lever et tilsynelatende lykkelig liv.

I serien har Montazami uttrykket sin forakt for utroskap en rekke ganger, og hevder hun har en nulltoleranse for slikt.

Saken fortsetter nedenfor.

FÅR PENGER AV MANNEN: I et intervju på Skavlan forteller Maria Montazami at hun får blanke sjekker av ektemannen, mens hun sparer sine egne penger. Video: NRK Vis mer

- Han er min!

Nylig gjestet hollywoodfruen den svenske podkasten «Dilemma» hvor hun snakket om hvor redd hun er for at ektemannen skal være utro mot henne.

Montazami refererte til en dramatisk hendelse hvor hun dro en kvinne i håret etter at hun skal ha sjekket opp ektemannen.

Det er Expressen som omtaler saken.

- Jeg trodde hun prøvde seg på Kamran. Jeg tenkte: «Hva er det du holder på med?» Så jeg dro henne i håret, forteller hun i den svenske podkasten, gjengitt av Expressen.

Følelsene tok rett og slett overhånd, og 51-åringen forsøker å forklare det i podkasten.

- Han er min! Det var et skikkelig rykk i håret. Det var grusomt, forteller hun.

Vil stole på mannen

Til tross for den dramatiske hendelsen forteller Montazami at hun stoler på ektemannen.

Tidlig i ekteskapet gjorde nemlig 51-åringen det klinkende klart for ektemannen at utroskap er noe hun ikke tolererer.

- Jeg gjorde det klart at «don't go there». Det har jeg ikke tid til. Det er ikke bra for kroppen og hjertet, for det er jo stressende om man skal være urolig for et annet mennesket og hva han gjør hele tiden, sier hun.

- Vi har aldri kranglet

Den svenske superstjerna lever et liv i luksus hvor blant annet hennes store interesse for gardindusker, vesker og smykker, har fått fansen til å more seg over pengebruk og overdådighet.

I et tidligere intervju med Dagbladet avkreftet imidlertid 51-åringen at hun aldri tar livssituasjonen for gitt.

- Vi har aldri kranglet om penger, men det er kjempekult å kunne tjene sine egne. Å kunne si at «I'm paying» er en deilig følelse, mener hun.

Hva gjelder pengebruk forklarte Montazami også at en av hennes største hobbyer er å shoppe. Hun setter imidlertid noen grenser for seg selv.

- Jeg er veldig bohem, så du ser nok aldri meg i en Chanel-drakt eller en Dior-kåpe. Det synes jeg er for dyrt. Jeg legger heller penger i mine juveler og vesker, fortalte hun.

- Det jeg tjener er mitt

De siste årene har Montazami drevet med både klesdesign, vin, leppestifter og servise - med sitt eget navn som varemerke.

Ektemannen har på sin side slått seg opp som en stor forretningsmann gjennom årenes løp - hovedsakelig innen eiendom.

Til tross for at hun de siste årene selv har begynt å tjene penger, er det imidlertid ingenting som heter felles økonomi i Montazami-familien.

I et intervju med «Skavlan» i oktober i fjor kunne nemlig 51-åringen avsløre at ikke en eneste krone går til noen andre enn seg selv.

- Det han tjener går til hele familien. Det jeg tjener er mitt, fortalte Maria Montazami i programmet, til latterbrøl fra salen, den gangen.

- Nei, nei. Det handler ikke om grådighet. Vi sier ikke at «dette er mitt» eller «dette er ditt», men han ønsker at jeg sparer pengene jeg tjener. Det synes jeg er fantastisk, la hun til.

LES OGSÅ: - Får blanke sjekker av ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer