REDDENDE ENGEL: Meryl Streep kan takke Emily Blunt for at hun ikke ble kraftig forslått etter et stygt fall på filmsettet. Foto: All Over Press
REDDENDE ENGEL: Meryl Streep kan takke Emily Blunt for at hun ikke ble kraftig forslått etter et stygt fall på filmsettet. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg reddet livet hennes

Meryl Streep står i dyp gjeld til Emily Blunt.

SEOGHØR.NO: Åtte år etter at Emily Blunt (31) spilte mot filmlegenden Meryl Streep (65) i Oscar-vinneren «The Devil Wears Prada», er duoen snart å se sammen på lerretet igjen.

I desember blir nemlig Hollywood-stjernene å se i Disney-filmen «Into the Woods», hvor Streep spiller den onde heksa som kaster en forbannelse over Blunt sin rollefigur og gjør henne barnløs.

- Meryl Streep er så fantastisk at det er irriterende, fortalte Emily da hun gjestet David Letterman denne uken, ifølge E! News.

Saken fortsetter under bildet.

EVENTYR: Into the Woods er en humoristisk og ektefølt musikal som følger flere klassiske eventyr som alle er snøret sammen til en historie. Her fra en scene med Emily Blunt, Meryl Streep og James Cordon. Foto: All Over Press
EVENTYR: Into the Woods er en humoristisk og ektefølt musikal som følger flere klassiske eventyr som alle er snøret sammen til en historie. Her fra en scene med Emily Blunt, Meryl Streep og James Cordon. Foto: All Over Press Vis mer

Gutta stivnet av skrekk

Blunt delte også en historie fra settet med publikum, en hendelse som kunne fått et tragisk utfall for Meryl Streep hvis ikke den britiske 31-åringen hadde vært snartenkt.

- Jeg reddet livet hennes, sa hun til talkshow-verten, og fortsatte:

- Vi øvde på en scene hvor hun spiller heksa og hun skulle hoppe opp på et bord med en kappe, og plutselig ser jeg i «slow motion» at noe går fryktelig galt. Du vet, når noe forferdelig skjer og det føles som om lyden forsvinner?

- Meryl Streeps fot henger fast i kappen og vi ble bare stående helt stille å se på at hun veltet med hodet først i betonggulvet, avslørte hun.

Emily, som på dette tidspunktet var gravid med datteren Hazel (9 mnd), var vitne til fallet sammen med filmens regissør Rob Marshall (54) og skuespiller James Cordon (36).

- Rob og James stod som lammet. De klarte ikke røre seg. Så den gravide kvinnen fanget henne opp. Meryl står dypt i gjeld til meg, fortalte hun til applaus fra salen.

Se «Into the Woods»-traileren her:

LES OGSÅ: - Forholdet deres er bedre enn noensinne