Hallgeir Kvadsheim fra Luksusfellen:

- Jeg reagerte med sjokk og glede

Hallgeir Kvadsheim er ikke tvil om hvilken «Luksusfellen»-deltaker som har gjort sterkest inntrykk på ham.

PROGRAMLEDER: Hallgeir har gjennom sine 17 sesonger som programleder for «Lusksusfellen» opplevd mange frustrerende øyeblikk. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet.
PROGRAMLEDER: Hallgeir har gjennom sine 17 sesonger som programleder for «Lusksusfellen» opplevd mange frustrerende øyeblikk. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet. Vis mer

(Seoghør.no): Programleder i «Luksusfellen», Hallgeir Kvadsheim (47), innrømmer at enkelte episoder har satt større spor enn andre gjennom sine 17 sesonger av realityprogrammet.

HJELPER NORDMENN: Hallgeir har i mange år hjulpet nordmenn i økonomisk krise. Foto: TV3
HJELPER NORDMENN: Hallgeir har i mange år hjulpet nordmenn i økonomisk krise. Foto: TV3 Vis mer

I et intervju med «Luksusfellen»-programlederne i Dagbladet Pluss, avslører de hvilke hendelser og møter som har gjort størst inntrykk.

Hallgeir trekker frem sitt møte med småbarnsfaren Krister Scott Johnsen (35).

Krister fikk raseriutbrudd mot programlederen etter at hans Nissan Qashqai ble byttet ut med en langt billigere bil.

- Jeg er drit forbanna. Jeg sitter igjen med et forpult skrap som jeg har restgjeld på. Fikk du 140 000 for Qashqaien? Du kødder med meg nå? Jeg trenger en pause, ass. Nå klikker det for meg, ropte Krister til Kvadsheim i klippet fra episoden.

Saken fortsetter under videoen.

Fra Luksusfellen på TV3 2016. Deltaker blir fly forbanna når han får vite at bilen hans er solgt til en altfor lav pris. Vis mer

Kvadsheim fortalte i etterkant av episoden til Se og Hør at han aldri har opplevd lignende.

- I løpet av min «Luksusfellen»-karriere har jeg aldri opplevd et sånn raseriutbrudd, det var skikkelig ubehagelig. Det har vært uenigheter og høy temperatur tidligere, men aldri så voldsomt, sa Hallgeir til Se og Hør.

Til Dagbladet understreker han at episoden ikke har preget ham i ettertid, og har i dag et noe lettere syn på konfrontasjonen med deltakeren.

- Det var på mange måter befriende å få en diskusjon der og da. Jeg reagerte med sjokk og glede i den forstand at det var fint å se ham ta til motmæle når han var uenig i noe. Det er langt mer positivt å si fra umiddelbart, og bli ferdig med det, i stedet for at det skal bli dratt opp på et senere tidspunkt. Eksempelvis etter at vi har dratt.

Tok hendelsen med et smil

Krister sa i 2016 til Seoghør.no at han i etterkant tok hendelsen med et smil.

- Hallgeir følte nok at raseriutbruddet var litt ubehagelig.

Etter å ha tapt mye penger på nettspill - nærmere bestemt et beregnet tap på svimlende 700 000 kroner - begynte det å gå opp for småbarnspappaen at ting var ute av kontroll.

Til Seoghør.no sa Krister at han ikke ble supersjokkert over tallene som ble lagt fram.

- Jeg var vel klar over det, det kom ikke som et supersjokk. Jeg hadde tygget på det en stund.

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆRT PROGRAM: Cecilie Lynum, Magne Gundersen, Hallgeir Kvadsheim og Robert Speare er denne høsten i gang med den 17. sesongen av relityprogrammet. Foto: TV3
POPULÆRT PROGRAM: Cecilie Lynum, Magne Gundersen, Hallgeir Kvadsheim og Robert Speare er denne høsten i gang med den 17. sesongen av relityprogrammet. Foto: TV3 Vis mer

Debrifer med kollegaene

I forbindelse med innspillingene snakker deltakerne med psykolog. Også programlederne har tilgang på psykolog gjennom produksjonen, men har foreløpig ikke følt behov for dette ettersom crewet hjelper hverandre på en svært god måte.

Kvadsheim forklarer at programlederne gjerne snakker med hverandre etter endte oppdrag dersom et oppdrag har føltes tøft, en kollegial «debrif» Kvadsheim setter pris på.

- Dersom vi er på reise, spiser vi gjerne middag sammen, og har en lang, uformell «debrif». Vi systematiserer ikke, men har noen ganger behov for å ta en prat etter endt opptak. Da har vi hverandre, noe som føles veldig godt, sier han til Dagbladet.

LES OGSÅ: Tjente 96 000 i måneden - havnet i «Luksusfellen»