HØY: Ifølge skuespillerinnen føler hun seg ofte som en transvestitt fordi hun er så mye høyere enn alle andre, menn inkludert. Her er hun med kjæresten Penn Badgley. Foto: All Over Press
HØY: Ifølge skuespillerinnen føler hun seg ofte som en transvestitt fordi hun er så mye høyere enn alle andre, menn inkludert. Her er hun med kjæresten Penn Badgley. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg rager over alle menn

Blake Lively føler seg som en transvestitt...

SEHER.NO: "Gossip Girl"-stjernen Blake Lively (21) er kjent som en av de vakreste skuespillerinnene på skjermen. Men selv føler hun seg ofte alt annet enn vakker.

I et ferskt intervju med Allure Magazine forteller nemlig 21-åringen at hun ofte føler seg som en transvestitt, fordi hun rager over alle andre på "Gossip Girls"-settet, også gutta, skriver Us Magazine.

- Jeg føler meg som en transvestitt mye av tiden. Jeg vet ikke, jeg er...stor? De tar på meg enorme hæler og jeg rager over alle menn. Jeg har også dette lange håret og masse klær og sminke, forteller hun.

Med sitt lange hår, lange ben og sin lille hund sier Lively at hun unngår å kle seg i rosa så mye som mulig, for å slippe å ligne "et stykke tyggegummi".

Og skuespillerinnen forteller at hun ofte plages av at hun er høy.

- Jeg føler meg bare veldig stor mye av tiden, og særlig når jeg er omringet av veldig små mennesker. Jeg føler meg som en mann iblant, sier hun.

21-åringens høyde ser imidlertid ikke ut til å ha noen effekt på hennes kjærlighetsliv, og Lively innrømmer at hun har det svært bra med "Gossip Girl"-kollega Penn Badgely (22), selv om hun helst ikke vil snakke om privatlivet sitt.

- Du ser disse menneskene som forteller mye om forholdene sine og som viser følelser på den røde løperen og lager realityshow med hverandre, og så virker det som om forholdene deres bare faller fra hverandre. Så jeg har bestemt meg for å holde tett, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring oss på vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Raser mot serieprodusentene