SEXY ELLER IKKE? - Jeg tenker ikke på å være sexy eller forførende. Det ingen vil se er noen som prøver å være sexy, det er det mest "usexy" man kan tenke seg, sier Scarlett Johansson. Foto: All Over Press
SEXY ELLER IKKE? - Jeg tenker ikke på å være sexy eller forførende. Det ingen vil se er noen som prøver å være sexy, det er det mest "usexy" man kan tenke seg, sier Scarlett Johansson. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg prøver ikke å være sexy

Superstjernen avslører sitt hemmelige triks.

SEHER.NO: Scarlett Johansson (24) har i løpet av de siste årene blitt en av Hollywoods mest populære unge skuespillere, gjennom kritikerroste roller i filmer som "Lost in Translation", "The Prestige" og "Vicky Christina Barcelona".

Men blondinen har også vist at hun kan mer enn å spille foran filmkamera. Tidligere i år ble 24-åringen blant annet avbildet i en rekke forskjellige sexy positurer i en reklamekampanje for kleskjeden Mango, som av TV-programmet Access Hollywood tidligere i år fikk tittelen "Hollywoods vakreste bryster".

Men selv mener superstjernen at hun ikke vil være sexy når hun er i modell-modus. Fordi det alltid ender i katastrofe...

Scarlett insisterer nemlig på at dette er nøkkelen til suksess - å ikke falle for fristelsen av å se "hot" ut.

- Jeg tenker ikke på å være sexy eller forførende. Det ingen vil se er noen som prøver å være sexy, det er det mest "usexy" man kan tenke seg, sier hun til Glamour.

"Iron Man 2"-stjernen avslører samtidig at hun er på sitt mest selvkritiske når hun evaluerer bilder som blir tatt av henne under filmpremierer.

- Jeg har mine morsomste øyeblikk når jeg ser på meg selv og tenker "Oi, dette er helt katastrofe", forteller Scarlett Johansson.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Drømmer om å adoptere