- Jeg prøver ikke å være sexy

Carina Dahl viser frem sin sårbare side i sin nye musikkvideo. Se den her!

Publisert
Sist oppdatert
- PRØVER IKKE Å VÆRE SEXY: Carina Dahl sier hun ikke bevisst spiller på å være sexy i sin nye musikkvideo.
- PRØVER IKKE Å VÆRE SEXY: Carina Dahl sier hun ikke bevisst spiller på å være sexy i sin nye musikkvideo. Vis mer

SEOGHØR.NO: Ett år etter at hun deltok i 2013 i Melodi Grand Prix med låten «Sleepwalking» og ga ut låten «I Don't Care», er Carina Dahl (28) nå aktuell med låten «It Gets Better».

Til Seoghør.no sier Carina at låten handler om å komme seg over et kjærlighetsbrudd.

Men 28-åringen, som i to år har vært samboer med Stian Lund, sier teksten ikke er basert på egne erfaringer.

- Jeg laget ikke denne sangen etter et brudd, alle som skriver krimbøker har vel ikke vært utsatt for det de skriver om heller.

- Men generelt sett, så har vi vel alle opplevd et brudd en eller annen gang. Jeg tror låten er blitt noe mange kan kjenne seg igjen i .

Se Carinas nye video her:


I likheten med videoen til «Sleepwalking», dukker Carina i sin nye video opp i flere lettkledde scener, men hun hevder hun ikke bevisst ønsker å spille på et sexy image.

- Jeg prøver ikke å være sexy i hver video. Det er litt tilfeldig at jeg er på soverommet også i denne videoen. Men det er jo en metafor til sangteksten der jeg synger «waking up», som handler om å våkne opp etter bruddet.- Selv føler jeg meg mer sexy i scenene på stranda enn på soverommet og badet.

I tillegg til musikk-karrieren har Carina sammen med Linni Meister, Mari Haugersveen og Anette-Marie Antonsen vært med i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden», og også gjort suksess som smykkedesigner med kolleksjonen «Nora Norway by Carina Dahl»

I tillegg studerer hun finans ved siden av jobbingen. Dagene blir derfor svært tettpakkete.

- Det har gått langt fortere enn jeg trodde. Egentlig hadde jeg som mål at jeg skulle få studert mer, men det har det rett og slett ikke vært tid til. sier Carina til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Til sengs med kjæresten i ny video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer