Heidi Weng:

- Jeg prøver ikke å være perfekt

Langrennsesset så seg lei av unødvendige kommentarer.

IKKE PERFEKT: Heidi Weng er tilbake i god form, men påstår at hun ikke prøver å være perfekt på alle områder. Her med venninne og konkurrent Therese Johaug i 2015. Foto: NTB Scanpix
IKKE PERFEKT: Heidi Weng er tilbake i god form, men påstår at hun ikke prøver å være perfekt på alle områder. Her med venninne og konkurrent Therese Johaug i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Under verdenscupåpningen i Ruka, Finland forrige helg var verdenseliten i langrenn nok en gang samlet til konkurranse, noen i bedre form enn andre. En som skilte seg spesielt ut i forhold til fjorårets sesong og resultater var Heidi Weng (28).

I fjorårets sesong leverte hun under normal standard til henne å være, og under OL i Pyeongchang i 2018 var hun ikke et gullhåp for Norge. OL-nederlaget kom i kjølvannet av en sammenlagtseier i Tour de Ski samme vinter, noe som gjorde at smellen kom raskt og uventet - selv om hun allerede før sesongstart samme år tok en pause fra treningen.

Til tross for at hun har vært å se langt nede på resultatlistene i halvannen sesong, var hun derimot tilbake på pallen under 10 kilometer jaktstart forrige helg i Finland - med bare Therese Johaug (31) foran seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer