PRØVER IKKE Å VÆRE EN 20-ÅRING: 46 år gamle Atle Hansen har blitt rikskjendis gjennom «Robinson», og kjemper i disse dager om seieren i Seher.nos «Jakten på en julestjerne». Den blide Halden-mannen har en svært særegen stil, som han er stolt a Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
PRØVER IKKE Å VÆRE EN 20-ÅRING: 46 år gamle Atle Hansen har blitt rikskjendis gjennom «Robinson», og kjemper i disse dager om seieren i Seher.nos «Jakten på en julestjerne». Den blide Halden-mannen har en svært særegen stil, som han er stolt a Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer

- Jeg prøver ikke å være en 20-åring

Men stilen minner mistenkelig om trenden man har sett blant unge vestkantgutter...

Publisert
 Se den spennende fortsettelsen på «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO:   Med sine lange blonde lokker, solbrune hud og forkjærlighet for rosa klesplagg, ble frisøren Atle Hansen  (46) fra Halden den store fargeklatten i årets sesong av «Robinson-ekspedisjonen» på TV3.

I disse dager er den blide 46-åringen blant deltagerne som kjemper om seieren i Seher.nos julekalenderserie «Jakten på en julestjerne». Og som på «Robinson»-øya vekker han også her oppsikt med sin spesielle look og ungdommelige utseende. 

Det han kanskje kjennes best igjen for, er det lange håret og de mange fargerike pannebåndene, som minner mistenkelig om trenden man har sett blant unge vestkantgutter i Oslo de siste årene.

Til Seher.no forteller imidlertid Hansen at han slett ikke prøver å se ut som en 20-åring, og at han «bare er seg selv».

- Jeg har egentlig aldri måttet jobbe for å bli akseptert. Alle vet at jeg bare er meg. Jeg er fullstendig klar over at jeg er en voksen mann, men jeg skilte meg ut allerede som 14-15-åring. Jeg har alltid vært opptatt av trender og klær, det er bare sånn jeg er.  Jeg er frisør, tar solarium og er opptatt av mote. Jeg prøver ikke å være en 20-åring, men jeg synes det er kult å ikke være helt A4, sier han til Seher.no.

Ifølge 46-åringen har han fått masse postive tilbakemeldinger på sin særegne stil gjennom deltagelsen i «Robinson» og «Jakten på en julestjerne». Og det er særlig damene som synes det er stas med en litt «annerledes» mann. 

- De fleste synes faktisk det er kjempeålreit, og jeg har fått masse postive tilbakemeldinger, særlig fra jenter. De synes jeg er morsom og kul, og jeg får masse telefoner. Det synes jeg er kjempehyggelig. Jeg elsker jo damer vet du, og det er morsomt å prate med dem, humrer han.

Realitystjernen innrømmer imidlertid at han er forfengelig.

- Jeg er nok litt forfengelig ja, og kanskje litt selvopptatt og egoistisk. Men jeg er den jeg er, og er ikke flau over at jeg tar sol og kjøper sminke. Jeg er forfengelig, men jeg er ærlig med det. Her i Halden kjenner alle meg, og Atle får lov til å være Atle, forteller han.

46-åringen har fått mye oppmerksomhet for sine lange blonde lokker gjennom tv-deltagelsen, og til Seher.no forteller han at han ikke har noen planer om å klippe eller slutte å farge det med det første.

- Jeg har hatt langt hår de siste ti årene. Og så har jeg kommuneblondt hår, men jeg lysfarger det. Egentlig burde jeg nok hatt min egen hårfarge, for jeg har ikke grått hår, og burde være stolt av det. Men nå har det blitt en vane. Får jeg høye viker, eller måne, så er det klart jeg kommer til å klippe det, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Her får han sitt livs sjokk


Se den spennende fortsettelsen på «Jakten på en julestjerne» nedenfor:
[obj:media:9233]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer