Ivar Dyrhaug:

- Jeg prøver å være en ordentlig pensjonist

Ivar Dyrhaug trives med pensjonisttilværelsen etter «Beat for Beat»-suksessen.

PENJSONIST: Ivar Dyrhaug ble hele Norges programleder da han ledet «Beat for Beat». Nå forklarer han at pensjonistlivet er noe han trives med. Foto: NTB Scanpix
PENJSONIST: Ivar Dyrhaug ble hele Norges programleder da han ledet «Beat for Beat». Nå forklarer han at pensjonistlivet er noe han trives med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(seoghør.no): I september 2015 ledet Ivar Dyrhaug (68) sin siste innspilling av det folkekjære fredagsprogrammet «Beat for Beat».

Siden den gang har det vært stille rundt den folkekjære programleder, som den siste tiden har trukket seg tilbake.

Da Seoghør.no møtte han på premieren på «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo fredag kveld, kunne den sprudlende 68-åringen fortelle at han trives med pensjonisttilværelsen, men at han likevel har noen prosjekter på gang.

- Jeg har jobbet meg ut av Gyro, som er eventbyrået jeg har vært med å bygge opp og senere pensjonert meg, sier han.

Ivar forklarer at for mange legger seg på latsiden når de går av med pensjon. Det har han ingen intensjon om selv, og har derfor forfatt noen baller i luften.

- Pensjonistlivet er fint, men ikke helt stille. Jeg har flere ting å holde med på. Også spiller jeg mye tennis og går turer, forklarer «Beat for Beat»-profilen og legger til at han prøver å være en ordentlig pensjonist.

Saken fortsetter nedenfor.

Prosjektene som opptar mye av 68-åringens tid er jobber hvor han lager arrangementer for ulike firmaer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer