Ivar Dyrhaug:

- Jeg prøver å være en ordentlig pensjonist

Ivar Dyrhaug trives med pensjonisttilværelsen etter «Beat for Beat»-suksessen.

PENJSONIST: Ivar Dyrhaug ble hele Norges programleder da han ledet «Beat for Beat». Nå forklarer han at pensjonistlivet er noe han trives med. Foto: NTB Scanpix
PENJSONIST: Ivar Dyrhaug ble hele Norges programleder da han ledet «Beat for Beat». Nå forklarer han at pensjonistlivet er noe han trives med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(seoghør.no): I september 2015 ledet Ivar Dyrhaug (68) sin siste innspilling av det folkekjære fredagsprogrammet «Beat for Beat».

Siden den gang har det vært stille rundt den folkekjære programleder, som den siste tiden har trukket seg tilbake.

Da Seoghør.no møtte han på premieren på «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo fredag kveld, kunne den sprudlende 68-åringen fortelle at han trives med pensjonisttilværelsen, men at han likevel har noen prosjekter på gang.

- Jeg har jobbet meg ut av Gyro, som er eventbyrået jeg har vært med å bygge opp og senere pensjonert meg, sier han.

Ivar forklarer at for mange legger seg på latsiden når de går av med pensjon. Det har han ingen intensjon om selv, og har derfor forfatt noen baller i luften.

- Pensjonistlivet er fint, men ikke helt stille. Jeg har flere ting å holde med på. Også spiller jeg mye tennis og går turer, forklarer «Beat for Beat»-profilen og legger til at han prøver å være en ordentlig pensjonist.

Saken fortsetter nedenfor.

Fredag 8. september tok kjendisene turen til Folketeateret i Oslo i anledning premieren på musikalen «Les Misérables». Se dem på den røde løperen her! Vis mer

Prosjektene som opptar mye av 68-åringens tid er jobber hvor han lager arrangementer for ulike firmaer.

Siste sending

I 17 år var Dyrhaug en favoritt på TV-skjermen. Da han etter siste sending fikk spørsmål om hvorfor programmet ble en så stor suksess, ble han ordknapp overfor Seoghør.no

«BEAT FOR BEAT»: Pianist Trond Nagell Dahl, programleder Ivar Dyrhaug og pianist Gisle Børge Styve var en folkekjær trio i Beat for Beat. Foto: NRK
«BEAT FOR BEAT»: Pianist Trond Nagell Dahl, programleder Ivar Dyrhaug og pianist Gisle Børge Styve var en folkekjær trio i Beat for Beat. Foto: NRK Vis mer

- I 17 år har vi laget programmer og det synes jeg er en helt utrolig opplevelse. Jeg er veldig glad for at vi har klart å slutte mens leken er god og at andre yngre krefter kan ta over, forklarte han.

Maria Haukaas Mittet var den artisten som hadde vært flest ganger med på programmet, og var også gjest under den siste sendingen.

- Det var veldig gøy, men også veldig vemodig selvfølgelig, sa hun til Seoghør.no

Saken fortsetter nedenfor.

Savner ektemannen

Maria Haukaas Mittet var også på premieren til «Les Miserables» og gledet seg til å se ektemannen, Hans Marius Hoff Mittet på scenen i rollen som Javert.

- Det her blir jo tredje gangen jeg får se ham i den rollen, og han har Javert (karakteren han spiller, journ. anm.) under huden. Jeg tror jeg slipper å være nervøs på hans vegne, sier hun til Seoghør.no.

Maria forklarer at denne versjonen av den populære musikalen er mer tro til originalen, og at den derfor kan oppfattes som litt mer grotesk. Det gleder hun seg til å se.

- Man får kanskje litt mer følelsen av den desperasjonen som var.

Maria og Hans Marius ble foreldre for annen gang i april i fjor, og med lange forberedelsesdager til musikalen de siste ukene, gleder hun seg til å endelig ha mannen hjemme.

På spørsmål om hvordan de pleier kjærligheten når dagene flyr forbi, svarer Maria at hun tror de har litt mer fri på dagtid enn andre og at de derfor får tid til familien.

- I perioder er det lange strekk med veldig lite som skjer, så vi får tid til å være sammen, sier hun.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte at det måtte være en feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer