- Jeg prøver å ta mindre plass privat

Komiker og skuespiller Henriette Steenstrup mener at hun utagerer nok når hun er på jobb.

Publisert

SEOGHØR.NO: Denne høsten er skuespiller og TV 2-komiker Henriette Steenstrup (40) aktuell med en ny sesong av humor-talkshowet «Dritseint med Edel».

På TV 2s høstlansering i Bergen forrige uke var hun en selvskreven gjest, og Steenstrup fortalte at hun ikke er like grensesprengende i privatlivet som i rollen som Edel.

- Privat er jeg litt engstelig for å bli meldt inn til PFU (klageorgan for norsk presse, journ.anm.) og sånn. Men hun er jo ikke det, påpeker komikeren overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Bergen  20150818.
TV2s høstlansering i Bergen tirsdag.
HEMNINGSLØS: Når Henriette Steenstrup kler seg ut som den grovkornede rollefiguren Edel legger hun alle bekymringer og grenser på hylla. Her på den røde løperen under TV 2s høstlansering i Bergen nylig. Foto: NTB scanpix
Bergen 20150818. TV2s høstlansering i Bergen tirsdag. HEMNINGSLØS: Når Henriette Steenstrup kler seg ut som den grovkornede rollefiguren Edel legger hun alle bekymringer og grenser på hylla. Her på den røde løperen under TV 2s høstlansering i Bergen nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Når det kommer til sosiale settinger privat, hevder Steenstrup at hun prøver å holde seg litt mer i bakgrunnen enn hun gjør på TV og på scenen.

- I sosialt lag så prøver jeg i hvert fall å tenke at noen andre skal få lov å dra den langt og prate, forteller hun lattermildt til Seoghør.no.

Se video med Henriette Steenstrup øverst i saken!

Henriette Steenstrup er gift med skuespiller Fridtjov Såheim (47), som hun har sønnen Billy og datteren Ebba med.

I fjor høst fortalte Såheim til Seoghør.no at han ikke har problemer med å se kona utagere på TV-skjermen.

- Jeg skiller jo veldig mellom henne profesjonelt og privat. Jeg tror alle oppegående mennesker forstår at jo drøyere du er på skjermen, jo mindre drøy er du kanskje virkeligheten, påpekte «Frikjent»-skuespilleren dengang.

PROFT PAR: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har ingen problemer med å skille jobb og privatliv. Her er de i bryllupet til Christian Skolmen og Isabell Ødegård i august 2014.  Foto: Andreas Fadum
PROFT PAR: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har ingen problemer med å skille jobb og privatliv. Her er de i bryllupet til Christian Skolmen og Isabell Ødegård i august 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner risikerer ett år i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer