- Jeg prøver å rampe meg opp med litt drugs og sex

Marit Larsen innrømmer at hun mellom låtskriving og opptredener får tid til å se på yndlingsseriene sine.

RAMPETE: Sukkersøte Marit Larsen fortalte at hun også har en rampete side da hun holdt minikonsert og signeringsrunde på Oslo City denne helgen. Foto: Malini Gaare Bjørnstad / Seoghør.no
RAMPETE: Sukkersøte Marit Larsen fortalte at hun også har en rampete side da hun holdt minikonsert og signeringsrunde på Oslo City denne helgen. Foto: Malini Gaare Bjørnstad / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig slapp Marit Larsen (28) sitt andre soloalbum, som har fått tittelen «Spark». I går gjestet hun Skavlan, og i dag underholdt hun publikum på Platekompaniet på kjøpesenteret Oslo City.

- Dette blir faktisk den eneste konserten jeg holder i Oslo, før jeg drar ut på turnering med Teitur rundt om i Europa i slutten av januar, fortalte Marit mens hun stemte gitaren sin.

Rundt henne hadde det samlet seg fans i alle aldre, og da gitarstemmingen tok lenger tid en forventet benyttet hun anledningen til å promoterie favoritt-TV-serien sin:

- Jeg prøver å rampe meg opp med litt sex og drugs, så jeg anbefaler alle, når dere først er her på Platekompaniet, å sjekke ut den amerikanske TV-serien «Breaking Bad» som akkurat har kommet ut med ny sesong, fortalte hun til latter fra de fremmøtte.

Den eksklusive minikonserten besto av flere sanger fra det nye albumet, samt den gamle slageren «If a song could get me you». Men låta «I can't love you anymore», som hun har skrevet med sin færøyske artistkompanjong, står høyt hos Marit.

- Dette er kanskje den tristeste sangen jeg noen sinne har skrevet. Når jeg og Teitur samarbeider oppstår mye melankolsk energi, fortalte hun til publikum.

Marit Larsen, som startet sin karriere i M2M med Marion Ravn (28), verner hardt om privatlivet sitt. Da det ble slutt mellom henne og artisten Thom Hell (35), som hun hadde vært sammen med i tre år, måtte hun dra til New York for å finne roen.

- Det ble slutt med kjæresten min, og det var selvfølgelig veldig vanskelig. Men det er rart å formidle noen detaljer utover det, sier hun i et intervju med Dagbladet Magasinet.

I intervjuet ønsker hun ikke å oppgi sivil status for øyeblikket, men svarer med lang stillhet.

- Det henger vel litt sammen, men jeg opplever at det er for privat å snakke om i et intervju. Jeg forstår at det kan oppleves som om jeg gjør meg mystisk. Det er ikke sånn, jeg vet bare at det virker mot sin hensikt og gjør at folk bare blir mer nysgjerrig, forklarer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brangelina ble mann og kone i «hemmelig» bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer