<strong>HØYE KRAV TIL SEG SELV:</strong> Marie Blokhus ofrer gjerne nattesøvnen for å terpe på en rolle før en premiere. Foto: Andreas Fadum
HØYE KRAV TIL SEG SELV: Marie Blokhus ofrer gjerne nattesøvnen for å terpe på en rolle før en premiere. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg prøver å like meg selv

«Side om side»-skuespiller Marie Blokhus sier hun ofte opplever å ha god og dårlig selvtillit samtidig.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Marie Blokhus (32) har hatt stor suksess i rollen som "Maria" i NRKs situasjonskomedie "Side om side" de to siste årene.

32-åringen er gift med skuespiller Frank Kjosås, som er godt kjent for det norske folk for sine roller i blant annet tv-seriene "Halvbroren", "Kampen om tungtvannet" og "Øyevitne".

I et intervju med magasinet Stella forteller Marie at hun til tider kan bli litt for oppslukt av yrket sitt fordi hun alltid vil gjøre sitt aller beste. Hun ofrer gjerne nattesøvnen for å finpusse og øve før en premiere.

(saken fortsetter under bildet)

<strong>EKTEPAR MED SUKSESS:</strong> Både Marie og Frank har hatt stor suksess som skuespillere de siste årene.  Foto: Se og Hør
EKTEPAR MED SUKSESS: Både Marie og Frank har hatt stor suksess som skuespillere de siste årene. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg har en masochistisk selvpinerside som hele tiden sier at det ikke blir godt nok. Det kan være en motor som gjør at jeg kan gå langt i ting, men det er også den fremste grunnen til at jeg på ett plan har dårlig selvtillit. Som regel går jeg langt over min egen grense før jeg oppdager at jeg har gjort nettopp det, sier Marie til magasinet Stella.

- Prøver å like meg selv

Til tross for stor suksess de siste årene, sliter Marie noen ganger med å like seg selv.

- Jeg har ofte god og dårlig selvtillit parallelt. Jeg prøver å like meg selv. Jeg kan alltid forandre egne mønstre så jeg kan bli tryggere og sterkere. Men jeg er meg, min kropp og mine forutsetninger. Det er todelt. For jeg syns også at jeg er ganske kul.

<strong>MORSOM:</strong> Marie er kanskje mest kjent for sin rolle som Maria i NRK-serien &amp;amp;amp;quot;Side om side&amp;amp;amp;quot;.
MORSOM: Marie er kanskje mest kjent for sin rolle som Maria i NRK-serien &amp;amp;quot;Side om side&amp;amp;quot;. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer