PARODI: I TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen» har skuespiller John Brungot opptrådt som en svært energisk og tilsynelatende små-schizofren Kristian Valen i en rekke episoder, men det synes Valen selv bare er gøy. Foto: Stellapictures/ TV2
PARODI: I TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen» har skuespiller John Brungot opptrådt som en svært energisk og tilsynelatende små-schizofren Kristian Valen i en rekke episoder, men det synes Valen selv bare er gøy. Foto: Stellapictures/ TV2 Vis mer

- Jeg prøver å leve opp til ryktene

Dette mener Kristian Valen om TV2-parodien. Se video!

Publisert
Se video med Kristian Valen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Kristian Valens nye TV-program, «Valens rikskringkasting», ble lørdag sett av 937.000 seere på NRK1. I programmet parodierer Valen en rekke norske kjendiser, som Fredrik Skavlan, Petter Northug og Per Sundnes.

Siden forrige gang Valen var på TV med sine parodier, har han selv blitt parodiert på TV.

I TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen» har skuespiller John Brungot opptrådt som en svært energisk og tilsynelatende små-schizofren Kristian Valen i en rekke episoder.

Valen selv er over seg av begeistring for parodien.

- Jeg har hørt om det, men jeg har ikke fått sett det. Jeg synes det dritkult. Det var på tide. Jeg har prøvd og håpet på at det skulle skje mye tidligere, men tydligvis må jeg ha gjort noe feil, sier Valen til Seoghør.no, og forteller at han likevel har fått med seg litt av hva parodien går ut på.

Ut ifra hva Valen har blitt fortalt om parodien, mener han at det blir vanskelig å leve opp til den hysteriske fremstillingen av seg selv.

- Jeg sliter jo litt. Jeg prøver å leve opp til de ryktene med å kun henge med russ og skyte med tanks utenfor ambassaden og sånn. Var det ikke noe sånt de sa jeg gjorde der? Sier Valen til Seoghør.no.

I Torsdag kveld fra Nydalen har Brungot blant annet gjort narr av Kristian Valens solbrune ansikt, og er smurt inn i en dyp brunfarge i hele ansiktet. Men Valen tar seg på ingen måte nær av dette.

- Nei, herregud. Er det noe jeg har lært så er det at humor er som ræva, den er delt. Så lenge folk ler av det er det bare å kjøre på. Det viktigste er at vi skal ha det gøy, sier Valen til Seoghør.no.

«Torsdag kveld fra Nydalen» har sesongpremiere torsdag klokka 21.45 på TV 2. «Valens rikskringkasting» sendes på NRK 1 lørdager 21.25. Se Seoghør.nos TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vi har hatt mye krangling  
 
Se video her:

[obj:media:10820] 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer