- Jeg prøver å ignorere hetsen

De klarsynte fra Åndenes makt beskyldes for juks og bedrag. - Det er bare tull, sier Lilli Bendriss.

HETSES: Klarsynte Lilli Bendriss (t.v.), Gro-Helen Tørum og Lena Ranehag sjikaneres og latterliggjøres på Facebook-siden til Åndenes makt. Tom Strømnæss leder Åndenes makt med stø hånd.
HETSES: Klarsynte Lilli Bendriss (t.v.), Gro-Helen Tørum og Lena Ranehag sjikaneres og latterliggjøres på Facebook-siden til Åndenes makt. Tom Strømnæss leder Åndenes makt med stø hånd. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De klarsynte fra TVNorge-programmet «Åndenes makt» nyter stor respekt for sin innsats med å drive ut spøkelser fra norske hjem. Gang på gang har de fått selv de mest innbitte tvilerne til å revurdere sitt syn på det åndelige.

Men TV-profilene må også leve med at noen har sterke motforestillinger mot den jobben de gjør. På Facebook-siden til Åndenes makt renner det over av meldinger der avsenderne latterliggjør de klarsynte. Andre går enda sterkere til angrep: «Det er jo bare tøv! Ja til tider farlig tøv», skriver en.

«Hvorfor setter dere aldri opp kamera i husene sånn at vi får se at det faktisk skjer noe der? Og uten at dere lager filmtriks. Tror nok dere lager de programmene for underholdningen sin del», skriver en annen.

- Mange er takknemlige
Klarsynte Lilli Bendriss (66) er fullt klar over at hetsen florerer.

- Det er trist at noen ikke har bedre ting å ta seg til enn å bruke tiden på å skrive sånne innlegg på nettet. Men jeg prøver å ikke la det gå inn på meg. Jeg har ikke bruk for en sånn negativ energi, sier Lilli til Seoghør.no

- Heldigvis får jeg stort sett bare positive tilbakemeldinger fra mennesker som takker meg for den jobben jeg gjør. Det er mange som er takknemlige for at de har fått det mer fredfylt hjemme hos seg selv etter at jeg har hjulpet dem, fortsetter hun.

66-åringen kan berolige alle med at det du ser på TV er hundre prosent ekte.

- Det er enkelte som hevder at vi vet alt om huset og historikken rundt det før vi besøker det. Men det er bare tull. Jeg vet ingenting om det stedet jeg skal til før jeg drar dit. Dersom det hadde vært juks ville det blitt gjennomskuet for lenge siden. Jeg vet selv hva jeg står for. Alt jeg gjør er ekte, understreker Lilli til Seoghør.no.

PS: I disse dager gjøres det nye opptak til neste runde av Åndenes makt, som blir vist på TVNorge til høsten.

LES OGSÅ: - Jeg ble skikkelig redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer