- Jeg prøver å holde vekta

Einar Gelius har gått ned mange kilo.

FESTKLARE: Espen «Esther» Pirelli Benestad, Einar Gelius, Maria Arredondo og Lillian Müller er «firkløveret» i denne ukas «4-stjerners middag». Foto: TVNorge
FESTKLARE: Espen «Esther» Pirelli Benestad, Einar Gelius, Maria Arredondo og Lillian Müller er «firkløveret» i denne ukas «4-stjerners middag». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Einar Gelius (51) er denne uka en av deltagene i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», der han sammen med artist Maria Arredondo (25), den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller (59) og sexolog Esben «Esther» Pirelli Benestad (61) utgjør en mildt sagt livlig kokkegjeng.

I høst skapte Gelius en voldsom debatt da han ga ut boka «Sex i Bibelen», der han blant annet skrev om egne sexerfaringer. Ikke lenge etterpå var det en rimelig slank 51-åring Seher.no snakket med da Gelius var på plass i salen under en av «Skal vi danse»-sendingene.

-Jeg er nok på slanker'n for å si det sånn. Jeg har nok godt ned ti-tolv kilo det siste året, og det er jeg fornøyd med. Og jeg skal enda lenger ned, fortalte den da hardt prøvede sognepresten til Seher.no.
 
Akkurat nå er vekta nesten akkurat slik den var den gang, medgir Gelius til Seher.no.

- Den er nok ganske stabil, ja. Jeg prøver å holde vekta, og om mulig vil jeg jo gjerne gå enda litt ned. Når det blir varmere i været skal jeg fortsette å trimme, forteller 51-åringen, som gleder seg til å se «4-stjerners middag» på TV-skjermen.
 
I programmet må Gelius blant annet svare for kommentarer fra Lillian Müller. Müller mener nemlig at han er en kjekk herremann.

- Hun gjorde det stadig vekk, hun ymtet frempå hver dag! Men hun har jo samboer i USA, og jeg tror ikke at han likte at hun møtte en prest. Men det er jo hyggelig å få oppmerksomhet, jeg ble litt sjarmert av henne, sier han spøkefullt til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er et misbruk av Guds hus