- Jeg prøver å gjøre noe macho

Henrik Thodesen har lagt en plan for å bli godkjent av svigerfar Erik Thorstvedt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor sommer kapret komiker Henrik Thodesen (31) en av Norges mest populære kjendisdamer da han ble sammen med DJ og tidligere programleder Charlotte Thorstvedt (26).

Hun er datter av fotballekspert Erik Thorstvedt som i mange år var stjernekeeper i Tottenham.

Selv om Henrik er tatt godt imot av svigerfamilien er det ikke lett å imponere nyopererte Erik, som først trodde Thodesen var datterens homofile venn. 

Da  Henrik ankom torsdagens Elle-fest i Oslo med Charlotte, sa «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen til Seoghør.no at han har en plan for å bli mer maskulin.

- Jeg skal spise poteter og prøve å gjøre macho ting. Jeg har begynt å lese meg opp på internett. Kanskje jeg må spille fotball, men jeg håper jeg slipper det for jeg er veldig, veldig dårlig, sier han til Seoghør.no.

Henrik og Charlotte bor for tiden fra hverandre mens Charlotte studerer i London, men nyter hverandres selskap i sommerferien.

Torsdag kveld koste de seg på Elles sommerfest sammen med blant andre Ulrikke Døvigen og Daniel Franck, John Carew, Lene Nystrøm, Jenny Skavlan og Marion Ravn. 

- Nå i sommer har Henrik fri, så nå blir det mer tid til å være sammen og mindre stress, sier Thorstvedt.

Paret drar snart på en to ukers ferie til Ibiza der de skal feste og slappe av. I tillegg skal Charlotte jobbe litt som DJ og får god støtte fra kjæresten.

- Henrik er flink å støtte meg. Han er alltid der på hver eneste DJ-jobb jeg har.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det største jeg har opplevd  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer