- Jeg prøver å forandre kjærestene mine

Filmstjernen Scarlett Johansson innrømmer at hun kan være kontrollerende i et forhold.

FORLOVET: Scarlett forlovet seg med journalistkjæresten Romain Dauriac i fjor sommer.
FORLOVET: Scarlett forlovet seg med journalistkjæresten Romain Dauriac i fjor sommer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (28), som nylig forlovet seg med sin franske journalistkjæreste Romain Dauriac (31), forteller i et nytt intervju at hun ofte har forsøkt å forandre kjærestene sine slik at de skulle passe bedre med hennes ønsker.

- Jeg tror vi alle kan kjenne oss igjen i det å forsøke å presse partneren vår inn i en liten boks, for deretter håpe at de vil komme ut igjen mer lik oss, sier Scarlett til LOOK magazine.

- Det ville gjort alt så utrolig mye enklere! Da ville de gjort alt jeg ville de skulle gjøre. Noe jeg derimot ikke liker ved meg selv er at jeg er fryktelig utålmodig og at jeg er litt kontrollerende, fortsetter filmstjernen.

Scarlett, som tidligere var gift med filmstjernen Ryan Reynolds (34), avslører at hun nå har lært seg å inngå kompromisser. Skilsmissen har gjort at hun nå er mer aksepterende ovenfor kjæresten.

- Når man vokser opp erfarer man at man kan lære noe av den andre personen og inngå kompromisser. Vi måler alle partnerene våre opp mot en helt sinnsyk standard. En standard som i bunn og grunn er umulig å oppnå, sier Scarlett til magasinet.

- Det ville vært mye enklere hvis menneskene vi ble forelsket i oppførte seg på den måten vi ønsket og forestilte oss, men jeg har over tid lært at det er dette som gjør livet interessant. Jeg tror at man må ha tro på seg selv for å ha et suksessrik ekteskap, forteller skuespilleren.

LES OGSÅ:  - De har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer