- Jeg prøvde desperat å få ett barn til

Men drømmen om familieutvidelse brast for Gwen Stefani.

LYKKELIG GIFT:  Jeg blir lykkelig over at noen liker meg så mye som han gjør, sier Gwen Stefani til The Sun om ekteskapet med Gavin Rossdale.
LYKKELIG GIFT: Jeg blir lykkelig over at noen liker meg så mye som han gjør, sier Gwen Stefani til The Sun om ekteskapet med Gavin Rossdale. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «No Doubt»-sangerinnen Gwen Stefani (42) har ikke lagt skjul på at hun elsker rollen som mamma for sønnene Kingston (6) og Zuma (4).

I et nytt intervju med avisen The Sun avslører imidlertid Stefani at hun og ektemannen Gavin Rossdale (46) i 2010 prøvde å unnfange barn nummer tre, uten å lykkes.

- Jeg prøvde desperat å få ett barn til for to år siden. Men det gikk ikke som jeg håpet, sier hun.

Gwen - som raskt fant tilbake til toppformen etter fødslene -hevder hun nå har kommet over skuffelsen.

- Jeg er takknemlig for det jeg har. Alt ordner seg. Man kan ikke planlegge alt, eller hva? Det eneste man kan gjøre er å forsøke.

Stefani sier også at hun er imponert over sitt ekteskap med Rossdale - som nå har vart i ti år.

- Ekteskapet er min største prestasjon, fordi alle vet at det er hardt.

- Han er en utrolig far og utfyller meg. Og jeg blir lykkelig over at noen liker meg så mye som han gjør, sier hun til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Katherine Heigl viste frem babyen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer