- Jeg prøvde Botox én gang

Jennifer Aniston er lei av å bli kalt «pen for alderen», men jobber hardt for skjønnheten.

SIER NEI TIL BOTOX: Jennifer Aniston synes kvinner er vakrest når de er naturlige. Foto: insight media/All Over Press
SIER NEI TIL BOTOX: Jennifer Aniston synes kvinner er vakrest når de er naturlige. Foto: insight media/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Selv om Jennifer Aniston (45) er lei av å bli kalt «pen for alderen», så legger hun ikke skjul på at hun er opptatt av hvordan hun ser ut.

Hollywood-stjernen, som er forlovet med den tre år yngre skuespilleren Justin Theroux (42), følger hver eneste dag et skjønnhetsregime slavisk for å forsikre seg at huden holder seg ung og frisk. Men Botox har hun ikke mye til overs for, skriver RadarOnline.com.

På spørsmål om Aniston foretrekker rynker eller injeksjoner, slår hun et slag for det naturlige.

- Ingen vil ha rynker, men Botox ser helt forferdelig ut, sier hun til bladet People, ifølge nettstedet.

Jennifer har tidligere innrømmet at hun har prøvd Botox, men hun fant raskt ut at det ikke var noe for henne.

- Jeg prøvde Botox en gang og det var virkelig ikke bra for meg. Det føltes som jeg hadde et lodd på hodet mitt. Jeg synes det får kvinner til å se eldre ut. Hardere. Varmen i ansiktet deres blir borte. Når du ser disse kvinnene, så ser du at de ikke er unge, men du kan ikke se hvor gamle de er, fortalte hun i 2009.

Men selv om 45-åringen ikke vil fikse på utseendet sitt, så er hun svært nøye med å opprettholde en fast treningsrutine som hun aldri tar en pause fra - selv når det er vinter og hun kan gjemme seg bort i bukser og store gensere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer