- Jeg prøvde å ta mitt eget liv

TV -stjernen sier kun en snarlig inngripen fra hennes personlige assistent hindret en tragedie.

LANGT NEDE: Tulisa Contostavlos forteller om sitt livs tyngste stund i en ny dokumentar på BBC. Foto: Stella Pictures
LANGT NEDE: Tulisa Contostavlos forteller om sitt livs tyngste stund i en ny dokumentar på BBC. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen og «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos (26) har hatt et marerittaktig år, etter at hun ble innblandet i en narkoskandale i hjemlandet.Politiet innkalte Tulisa til avhør etter at avisen The Sun filmet henne mens hun skal ha hjulpet til med å formidle salg av kokain verdt over 8000 kroner.Senere ble hun også siktet for sin innblanding i narkohandelen.

Avviste tiltalen

Nå kan imidlertid den tidligere «N-Dubz»-sangerinnen puste lettet ut etter at domstolene har avvist tiltalen mot henne.I kjøvannet av frafallelsen har Tulisa blitt intervjuet av BBC. Der sier hun at hun på et tidspunkt var så langt nede at hun prøvde å begå selvmord.- Jeg plukket opp en bunke med smertestillende tabletter og skylte dem ned med vodka. Jeg var en idiot og tenkte ikke over hva jeg var i ferd med å gjøre, sier hun ifølge Daily Mail.

Ringte ambulanse

Redningen ble hennes personlige assistent, Gareth Varey, som ringte etter ambulanse.Tulisa nektet ifølge Daily Mail å bli med på sykehus, men ble holdt under observasjon av sykepleiere i sitt hjem i flere timer.Artisten sier The Suns reportasjer gikk sterkt inn på henne, og at det var vanskelig å lese det som ble skrevet, uten å kunne slå tilbake på grunn av rettssaken.- Det ble for mye for meg. Det var en veldig mørk tid. Jeg vil ikke at folk skal synes synd på meg. Jeg har kommet meg gjennom det nå, sier hun til TV-programmet «Good Morning, Britain» ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer