- Jeg prøvde å ta livet mitt flere ganger

Homofile Wentworth Miller slet så tungt med å akseptere sin egen seksualitet at han ikke ønsket å leve lenger.

HOMOFIL: Wentworth Miller er lettet for at han endelig har kommet ut av skapet og forteller at det var vanskelig å skjule hemmeligheten han bar på i oppveksten. Foto: FAME FLYNET
HOMOFIL: Wentworth Miller er lettet for at han endelig har kommet ut av skapet og forteller at det var vanskelig å skjule hemmeligheten han bar på i oppveksten. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av august valgte «Prison Break»-stjernen Wentworth Miller (41) å stå frem som homofil - etter at ryktene rundt legningen hans har svirret i mange år.

Nå avslører skuespilleren at han har prøvd ta sitt eget liv mer enn en gang fordi han hadde så vanskelig for å akseptere at han var homofil.

- Jeg prøvde å ta livet mitt for første gang da jeg var 15 år. Da familien min reiste bort og jeg var hjemme alene svelgte jeg en boks med piller. Jeg husker ikke hva som skjedde i løpet av de neste dagene, men mandag morgen var jeg tilbake på skolen og latet som ingenting hadde skjedd, sier han, ifølge UsWeekly.com.

Videre forteller Miller at han var en målskive under oppveksten. At han hele tiden måtte passe på hvordan han snakket, gikk og oppførte seg for å ikke bli avslørt.

- Jeg hadde utrolig mange muligheter til å fortelle sannheten, men jeg valgte å tie. Familien min og vennene mine visste sannheten, men ikke resten av verden. Da jeg tenkte på muligheten om å stå frem og hvordan innvirkning det kunne ha på karrieren min, som jeg hadde jobbet så hardt for, ble jeg fylt av frykt. Derfor løy jeg i stedet, sier han åpenhjertig.LES OGSÅ: Kjenner du ham igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer