- Jeg prøvde å stoppe, men klarte det ikke

Tiger Woods innrømmer å ha levd et liv på løgner.

ELSKER HENNE: Ifølge Tiger elsker han sin kone over alt, og vil nå gjøre alt for å redde deres ekteskap.  Foto: All Over Press
ELSKER HENNE: Ifølge Tiger elsker han sin kone over alt, og vil nå gjøre alt for å redde deres ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Søndag ble det første intervjuet med golfstjernen Tiger Woods (34) siden hans utroskapsskandale sendt på amerikanske tv-skjermer.

Og nok en gang var det en gråtkvalt og angrende Tiger tv-publikummet fikk se.

I intervjuet, som ble sendt på ESPN, innrømmer stjernen at han levde livet sitt basert på løgner, og at han angrer fryktelig på alt han har gjort, skriver The Sun.
 
- Jeg har såret så mange mennesker med min tankeløse holdning og oppførsel. Jeg prøvde å stoppe, men klarte det ikke. Jeg levde et liv basert på løgner, og gjorde mange ting som såret mange mennesker, sier han.

Tobarnsfaren, som i forrige uke meldte at han gjør et comeback under US Masters, har kjempet for å redde ekteskapet med svenske Elin Nordegren (30), og går nå i terapi for å takle sine utroskapsproblemer.

- Mye har skjedd i livet mitt, og mange stygge ting har hendt. Jeg har gjort mye galt, men nå, med behandlingen håper jeg å finne tilbake til mine gamle røtter, sier han.

Ifølge Woods har det vært tøft, men nødvendig, å gå i terapi.

- Det har vært tøft å se seg selv i et lys du aldri har lyst til å se deg i. Det er ganske brutalt. Jeg så en person jeg aldri hadde trodd jeg ville bli. Jeg har fortsatt mye behandling å gjennomgå, sier han.

Golfstjernen ble også spurt om hvorfor han giftet seg med Elin hvis ikke han var klar for å være trofast.

- Jeg elsket henne. Jeg elsker Elin over alt. Og det er noe som får meg til å føle meg enda verre, sier han, og legger til at han er bekymret for fansens reaksjoner når han nå går tilbake til golfsporten.

- Det ville vært hyggelig å høre noen klappe, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Elin raser over kølle-comback