Sofia Vergara:

- Jeg prøvde å ikke få panikk

Hollywood-stjernen fikk sjokkbeskjed.

VAR SYK: Sofia Vergara avslører at hun har hatt kreft. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / NTB
VAR SYK: Sofia Vergara avslører at hun har hatt kreft. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer fortalte «Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson (45) at han hadde fått påvist hudkreft - for andre gang.

Første gang han ble behandlet for sykdommen var i 2015, og seks år senere kom altså kreften tilbake igjen.

På Instagram benyttet Ferguson, som har rollen som Mitchell Pritchett i den populære tv-serien, anledningen til å berolige fansen - i tillegg til å oppfordre dem om å sjekke seg regelmessig.

«En påminnelse om å holde tritt med besøk til hudlegen... Spesielt hvis dere er like lyse i huden som meg. Det ender alltid opp med at de tar noe fra meg når jeg kommer på besøk. I dag tok de en bit hudkreft som de fant. Ikke vær urolig, det ble oppdaget tidlig og kommer til å gå helt bra», skrev han i innlegget, før han kom med enda en oppfordring:

«Bruk solkrem. Solfaktor 1000 for meg».

Prøvde å beholde roen

Nå avslører Jesse Tyler Fergusons «Modern Family»-kollega, Sofia Vergara (49), at også hun har hatt kreft. Det melder People mandag.

Det var da organisasjonen «Stand Up To Cancer» holdt et veldedighets-event i helgen at Hollywood-stjernen lettet på sløret om kreft-diagnosen hun fikk allerede i slutten av 20-årene.

- Da jeg var på et rutinebesøk hos legen som 28-åring fant legen en klump på halsen min. De tok en rekke tester og til slutt fortalte de meg at jeg hadde kreft i skjoldbruskkjertelen, delte skuespilleren, ifølge nettstedet og fortsatte:

STJERNESPEKKET: Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello flørtet foran fotografene da de ankom premieren på Star Wars: The Last Jedi i Los Angeles. Video: Splash DV Vis mer

- Når du er ung og hører ordet «kreft» går tankene dine i spinn, men jeg prøvde å ikke få panikk, og bestemte meg for å lære mer om dette.

Vergara fortalte videre at hun leste hver eneste bok hun kom over om emnet.

- Jeg var heldig som oppdaget det tidlig, og hadde god støtte fra legene, og viktigst av alt, fra familien min. Jeg lærte mye i den perioden, ikke bare om kreft i skjoldbruskkjertelen, men også at når krisen inntreffer så står vi sterkere sammen, påpekte hun, skriver People.

49-åringen, som er gift med «Magic Mike»-kjekkasen Joe Manganiello (44), delte også et bilde fra «Stand Up To Cancer»-eventet med sine nesten 23 millioner Instagram-følgere.

«Så glad for å være en del av dette!!» skrev hun og oppfordret samtidig fansen til å donere penger til den veldedige organisasjonen.

I 2011 åpnet Vergara seg om hvorfor hun lenge hadde holdt kreftsykdommen hemmelig.

- Det er ikke gøy å ha kreft. Man ønsker ikke å tenke på noe som helst annet når man går gjennom det, forklarte hun til magasinet Health.

LES OGSÅ: Røper ny flamme etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer