- Jeg prostituerer meg ofte

Men det betyr ikke at hun er en slem jente, sier hun.

PROSTITUERT: Helen Mirren sammenligner det å være skuespiller med å være prostituert. Foto: REUTERS
PROSTITUERT: Helen Mirren sammenligner det å være skuespiller med å være prostituert. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Helen Mirren (64) avslører at hun «prostituerer seg» for filmroller svært ofte. Men det betyr ikke at hun er en slem jente, sier hun.

- Jeg prostituerer meg titt og ofte som skuespiller. Det mener jeg helt seriøst, sier Mirren. 

Den «Oscar»-berømmede skuespilleren - som spiller prostituerte Grace Botempo, i den aktuelle filmen «Love Ranch» - mener skuespiller ofte prostituerer seg, men dog på en forskjellig måte enn kvinnene som arbeider i sexindustrien.

- Kvinnene som jobber i sexindustrien, er avhengige av å kunne distansere seg fra sin egen kropp. Mens vi skuespillere må gjøre det motsatte. Selv om man spiller noen andre, spiller jeg alltid meg selv.

Den britiske stjernen elsket å jobbe med filmen, som hennes ektemann Taylor Hackford har reggisert, fordi hun alltid har drømt om å være frekkere.

- Jeg har alltid vært en snill jente, som drømmer om å være en slem jente. Men jeg klarer det aldri. Jeg er ikke prippen, eller en moralist, men jeg er for pysete rett og slett, sier Mirren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Helen (64) kaster klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer