Rebecca Ferguson og Zayn Malik:

- Jeg prompet aldri foran Zayn

Sanger Rebecca Ferguson avslører detaljer om det kortvarige forholdet mellom hun og superstjernen Zayn Malik.

ÆRLIG: Rebecca Ferguson avlører at hun aldri turte å prompe føran Zayn Malik. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Rebecca Ferguson avlører at hun aldri turte å prompe føran Zayn Malik. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Selv om forholdet mellom sangeren Rebecca Ferguson (31) og Zayn Malik (24) varte i knappe fire måneder i 2011, har likevel Rebecca nok å fortelle fra den romantiske tiden mellom de to.

I et intervju med det amerikanske TV-programmet «Loose Woman» tidligere denne uken ble det nemlig snakk om hvorvidt det er mulig å være for komfortabel med en partner, og da kunne 31-åringen trekke fram flere eksempler med sine tidligere romantiske forhold.

Den tidligere «X Faktor»-dommeren har nemlig en selvpålagt regel om at hun aldri skal prompe foran personen hun dater i løpet av de første ukene, ei heller ikke foran sin tidligere «One Direction»-flørt.

- Nei, det gjorde jeg definitivt ikke. Med akkurat ham, aldri, avslørte hun.

- Han tror fremdeles at jeg er en engel, spøkte hun.

- Jeg måtte betale for alt

Den siste tiden har Rebecca åpnet opp om mer enn bare promp rundt det kortvarige forholdet mellom hun og Zayne.

Ifølge Daily Mail skal 31-åringen for kort tid siden hevdet at hun måtte betale for omtrent alle datene hun var på med den unge sangeren.

Saken fortsetter under bildet:

ÆRLIG: Rebecca Ferguson er ikke redd for å snakke om sine tidligere forhold under «Woman Loose» tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Rebecca Ferguson er ikke redd for å snakke om sine tidligere forhold under «Woman Loose» tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var under forberedelsene på «The X Faktor» sin syvende sesong at de to møttes for første gang. På det tidspunktet var Zayne fortsatt en tenåring, og hadde veldig lite penger.

- Jeg var 23 år, og han var 18 år. Jeg måtte betale regningene veldig ofte. Folk ka bli veldig overrasket når de hører det, men vi splitter regningen nå, skal Rebecca ha sagt ifølge Daily Mail

Vakte oppsikt

Siden den gang har både Rebecca og Zayn gått hver sine veier, og i november i 2015 kunne Zayne og supermodellen Gigi Hadid (22) avsløre at de hadde blitt et par.

Stjerneparet snakker sjeldent om deres langvarige forhold, men tidligere i år vakte de stor oppsikt på forsiden av motemagasine Vogue.

Bladet møtte nemlig hard kritikk etter at de feiltolket hva Zayn og Gigi hadde sagt i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet:

MÅTTE BEKLAGE: Vogue møtte hard kritikk etter at de omtalte stjerneparet Zayn Malik og Gigi Hadid som kjønnsflytende. Foto: Faksimile amerikanske Vogue / Reuters
MÅTTE BEKLAGE: Vogue møtte hard kritikk etter at de omtalte stjerneparet Zayn Malik og Gigi Hadid som kjønnsflytende. Foto: Faksimile amerikanske Vogue / Reuters Vis mer

Paret uttalte nemlig at de stadig låner klær av hverandre, og da bladet omtalte paret som «En del av den nye generasjonen som omfavner kjønnsflyting», raste fansen.

«Å bruke din kjærestes T-skjorte gjør deg ikke til en kjønnsflyter», skrev en på sin Twitter-profil, mens andre har vist sin frustrasjon overfor magasinet.

I etterkant beklaget magasinet seg for måten de hadde løst saken på og at intensjonen var å belyse et viktig tema.

- Saken var ment for å belyse hvilken påvirkning kjønnsflyting og ikke-binære samfunn har hatt på mote og kultur.

- Vi beklager på det sterkeste for at saken ikke gjenspeilet den tanken – vi misset poenget, het det i uttalelsen fra bladet.

- Handler ikke om kjønn

Bakgrunnen for saken skal i første omgang ha vært en samtale mellom artisten og den amerikanske modellen.

Malik skal ha spurt kjæresten hvilken T-skjorte han hadde lånt av henne tidligere, og videre forklart at han ikke bryr seg om den var laget for jenter.

Hadid svarte klart på kjærestens spørsmål:

- Det handler ikke om kjønn, men om fasong og hva som føles komfortabelt den dagen. Det er uansett morsomt å utforske.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber og Selena Gomez: - Har gjenopptatt kontakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer