- Jeg prioriterte ikke barna

Men Hollywood-stjernens kamp mot kreft har gitt ham et nytt perspektiv.

NYTT PERSPEKTIV PÅ LIVET: Da Michael Douglas ble rammet av kreft, ga det ham et nytt perspektiv på livet. Nå prioriterer han alltid familien foran karrieren. Her koser familien seg i Disneyland. Foto: All Over Press
NYTT PERSPEKTIV PÅ LIVET: Da Michael Douglas ble rammet av kreft, ga det ham et nytt perspektiv på livet. Nå prioriterer han alltid familien foran karrieren. Her koser familien seg i Disneyland. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Wall Street»-stjernen Michael Douglas (66) pleide å prioritere karrieren foran barna. Men han innrømmer at det å ha kreft, har gitt ham et nytt perspektiv.

- Jeg har vært en dårlig far. Hvis det å være en dårlig far betyr at du har vært opptatt av å skape en karriere, sier Douglas til Now.

Det var i august i år at det ble kjent at stjernen led av strupekreft.

- Kreft har vist meg hva en familie virkelig er. Den viste meg en kjærlighet, som aldri før visste eksisterte, sier han.


Douglas har vært gift med skuespilleren Catherine Zeta-Jones (41), i ti år. Sammen har paret barna Dylan (10) og Carys (7).

- Jeg har oppdaget at den sanne betydningen av å være lykkelig, er å våkne opp sammen med barna mine, og innse at de er glade for å se meg. Prioriteringene mine har forandret seg. Nå prioriterer jeg kona og barna mine, foran karrieren.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hetser kreftrammede Douglas