<strong>HÅPER PÅ NY SUKSESS:</strong> Amanda Beard svømmer fortsatt aktivt og håper på ny suksess under sommerens OL i London. Foto: All Over Press
HÅPER PÅ NY SUKSESS: Amanda Beard svømmer fortsatt aktivt og håper på ny suksess under sommerens OL i London. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg presset kniven mot armen min

OL-mesteren levde et hemmelig liv preget av selvskading, spiseforstyrrelser og alkoholmisbruk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Svømmeren Amanda Beard (30) ble folkehelt i USA etter at hun i 1996 vant sitt første av i alt tre OL-gull - kun 14 år gammel.

Men til tross for suksess i svømmehallen, har livet de siste årene vært alt annet enn rosenrødt for 30-åringen.

I sin nye bok «In The Water They Can't See You Cry», avslører Beard at hun i skjul har slitt med både spiseforstyrrelser, alkoholmisbruk og selvskading.

«Jeg presset kniven mot armen min, slik jeg hadde gjort mange ganger tidligere, men visste med en gang at noe var galt.


I løpet av et sekund eller to spredde blodet seg langs armen min og dryppet ned på de hvite flisene på gulvet fra albuen min. Det var overalt, over toppen min, buksen min, føttene mine»
,
skriver hun i et utdrag som er gjengitt av avisen USA Today.

Etter hvert ble problemene så store at Beard så seg nødt til å be om hjelp. Takket være terapi-timer og medisiner, hevder hun nå at hun er frisk.

Nå håper 30-åringen - som bor sammen med ektemannen Sacha Brown - på ny suksess under sommerens olympiske leker i London, dersom hun klarer å kvalifisere seg.

Ekteparet har en sønn sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disney-stjerne sliter med selvskading

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer