- Jeg pleier alltid å bruke disse skoene

Lene Alexandra Øien går gjerne for skogjenbruk på den røde løperen.

GLAD I GJENBRUK: Lene Alexandra Øien er ikke redd for å bruke noe av det samme på den røde løperen flere ganger . Disse stilige platåskoene fra Zara bruker hun hele tiden - også på Elles sommerfest (i midten). Foto: Stella  Pictures, Seher.no/Anders Myhren, Stella Pictures
GLAD I GJENBRUK: Lene Alexandra Øien er ikke redd for å bruke noe av det samme på den røde løperen flere ganger . Disse stilige platåskoene fra Zara bruker hun hele tiden - også på Elles sommerfest (i midten). Foto: Stella Pictures, Seher.no/Anders Myhren, Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Lene Alexandra Øien snakke om gjenbruk på den røde løperen nederst i saken!

SEHER.NO: Da motemagasinet Elle arrangerte sin årlige sommerfest på Frognerparken Café i Oslo onsdag kveld, hadde et utall norske kjendiser funnet veien til den festpyntede uterestauranten.

På den røde løperen var det lekre kjoler og skyhøye hæler som stod i fokus, men det var ikke alle kjendisene som hadde løpt og kjøpt seg nye ting før den store motefesten.

Artist og tidligere modell Lene Alexandra Øien (29) var ikke sen med å innrømme at kveldens skovalg ikke akkurat var av det nyeste slaget. De hudfargede lakkskoene med platåsåle var fra den rimelige butikkjeden Zara, og altså en klar favoritt på Lene Alexandras skohylle.

- Jeg pleier å bruke de samme skoene på rød løper, disse er jeg veldig glad i. Så jeg gir litt f*** sånn sett, jeg er ikke noen fashionfreak eller redd for at noen ser meg bruke det samme to ganger, understreket hun overfor Seher.no.

Og selv om det er vel å bra å ikke fronte en «bruk og kast»-mentalitet, er det kanskje like viktig å satse på gjenbruk når man virkelig har punget ut for et klesplagg - eller et par eksklusive sko.

Artist Tone Damli Aaberge (23) ankom onsdagens Elle-fest i et par lekre sko fra designeren Jimmy Choo, som ofte tar over 3000 kroner for ett par. Også hun fortalte at hun sverger til de samme skoene på rød løper, gang etter gang.

- Disse skoene er de gode, gamle skoene jeg alltid sverger til når ingenting annet funker. Dette er også sceneskoene mine, som jeg alltid går i, forteller hun smilende til Seher.no.
[obj:media:9790]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette ble ikke helt som planlagt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer