- Jeg pleier å spionere på folk med kikkert

Den norske TV-stjernen liker bedre å se på andre enn å bli sett på selv.

SKIKKELIG KIKKERT: Programleder Synnøve Skarbø innrømmer at hun liker oversikten hun får ved å se etter bekjente gjennom kikkerten sin. Her avbildet på en hotellåpning i 2009.  Foto: STELLA PICTURES
SKIKKELIG KIKKERT: Programleder Synnøve Skarbø innrømmer at hun liker oversikten hun får ved å se etter bekjente gjennom kikkerten sin. Her avbildet på en hotellåpning i 2009. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Programleder Synnøve Skarbø (40), som for tiden er aktuell med TVNorge-programmet «Total Blackout», har for lengst blitt et mye omtalt navn i ukebladene.

Med skuespillerne Pia Tjelta (33) og Janne Formoe (35) som gode venninner og et nakencover for bladet «Elle» å skilte med, skulle man tro at 40-åringen har et relativt stort oppmerksomhetsbehov. Ifølge henne selv hører dette behovet derimot fortiden og hennes yngre dager til.

- Jeg blir ikke drevet av et ønske om at folk skal se meg lenger. Nå føler jeg det nesten motsatt. Har jeg et tv-program som skal frontes, er det greit å være synlig. Ellers liker jeg det ikke, forteller hun til Dagbladet Søndag.

Selv om det sjarmerende TV-fjeset ikke har et stort behov for at folk skal se henne, liker hun veldig godt å se på folk selv - spesielt når de ikke kan se henne! Hvis det for eksempel er folksomt inne på en av hennes favorittrestauranter, finner hun gjerne frem kikkerten fra hanskerommet i bilen fremfor å gå inn i lokalet selv. Slik kan hun nemlig lett se om det er noen kjente der.

- Det er praktisk. Man får et nærbilde, og det er klart og fint. Men det høres nok litt psycho ut, innrømmer hun overfor Dagbladet Søndag.

På tross av at kikkertvanen hennes nok er rimelig uvanlig, fastholder hun at den gir henne både oversikt og tilfredsstillelse. Og kommer like greit med et eksempel.

- Ser jeg dårlig, tar jeg fram kikkerten: «Var det Kristine jeg så der oppe? Et lite øyeblikk. Ja, det var det». Jeg liker at folk ikke kan se meg, men at jeg kan se dem. Følge med, men likevel ikke være en del av det, forklarer hun til Dagbladet Søndag.

Ah, det er kanskje derfor hun som programleder liker å kunne observere «Total Blackout»-deltagere som blir livredde i stummende mørke, uten å måtte delta i galskapen selv?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir både far og ektemann! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer